Zobrazit přihlášovací formulář

DVD - Příšerky 1 + 2

Administrace

DVD - Příšerky 1 + 2

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Příšerky s.r.o Nový film od tvůrců Toy Story: Příběh hraček je napěchován humorem i dobrodružstvím. Od svého uvedení v kinech si tento hit získat srdce kritiků a milionů malých i velkých fanoušků po celém světě. S filmem Příšerky s.r.o. pootevřete…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DVD - Příšerky 1 + 2

399 Kč
  • Popis zboží
Příšerky s.r.o

Nový film od tvůrců Toy Story: Příběh hraček je napěchován humorem i dobrodružstvím. Od svého uvedení v kinech si tento hit získat srdce kritiků a milionů malých i velkých fanoušků po celém světě. S filmem Příšerky s.r.o. pootevřete dveře do světa podivných figurek a rošťáků, kteří rozesmějí každého přímo ďábelským smíchem.


Univerzita pro příšerky

Disney Pixar má tu čest vám hrdě představit příběh k popukání aneb příběh dvou zvláštních monster, které se potkaly na univerzitě a staly se nerozlučnými přáteli. Tyhle dva provází výbuchy smíchu na každém kroku, a pokud vás chytnou, tak přímo za srdce.
Už jako maličké mostrum snil Mike Wazowski o tom, že se stane úspěšnou příšerkou a dobře věděl, že nejlepší příšerky vycházejí u Univerzity pro příšerky. Jenže během prvního semestru na Univerzitě se Mikův plán hatí, protože se seznámí s Jamesem P. Sullivanem, zvaným „Sulley“ , přirozeným strašícím talentem. Nespoutaná soutěživost těchto dvou postrachů univerzity se postará o to, že jsou málem vyloučení z elitního strašícího programu. Splnění jejich snů je v ohrožení a tak jim nezbude, než spojit síly a spolupracovat s bandou ostatních strašidelných adeptů, aby si mohli vylepšit reputaci.
  • 5. 2. 2018, 16:59

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie