Zobrazit přihlášovací formulář

Clinique Hedvábný makeup Superbalanced

Administrace

Clinique Hedvábný makeup Superbalanced

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 25 Kč
Clinique Hedvábný make-up Superbalanced Silk Make-up Superbalanced Silk Makeup SPF 15, malý, chytrý makeup, který vše doslova srovná. Na pleti si jej ani neuvědomíte, jak je lehounký, a přitom dokonale kryje, reguluje tvorbu mazu a současně ještě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Clinique Hedvábný makeup Superbalanced

199 Kč
  • Popis zboží
Clinique Hedvábný make-up Superbalanced Silk Make-up

Superbalanced Silk Makeup SPF 15, malý, chytrý makeup, který vše doslova srovná. Na pleti si jej ani neuvědomíte, jak je lehounký, a přitom dokonale kryje, reguluje tvorbu mazu a současně ještě hydratuje, má krásně hedvábnou texturu a díky slunečnímu filtru SPF pleť chrání. NOVÝ Superbalanced Silk Makeup SPF 15 je ztělesněním dokonalého, neviditelného makeupu, který zanechává přirozeně matný vzhled pleti. Produkt s chytrým, intuitivním složením umí rovnovážně reagovat na stále se měnící potřeby pleti, protože dokáže zmatňovat mastnější partie a hydratovat sušší partie. Tento úžasně fluidní makeup bez oleje je perfektní pro suchou až smíšenou pleť, smíšenou až mastnou pleť a mastnou pleť. Zajišťuje transparentní až mírné, či plnější vícevrstevné krytí.
Lehké polymery a opravdové hedvábí rozptylují vzhled pórů, drobných linek a vrásek a umožňují produktu dokonale při aplikaci splynout s pokožkou.

Odstín: 08 Silk Canvas (pro světlou pleť)

Velikost: 15ml

Skladem více kusů, ihned k dodání.
  • 30. 6. 2018, 12:15

  • Zobrazení

    274

  • Oblíbené

    0

Kategorie