Zobrazit přihlášovací formulář

Lamaze chrastítko Čmelák Bzuk

Administrace

Lamaze chrastítko Čmelák Bzuk

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 85 Kč
Vaše miminko si zamiluje barevného čmeláka Bzuka a jeho květinku, který po zatažení za kroužky zabzučí a dosedne na svou květinku. Hračka je měkká, plyšová a navíc krásně barevná, křídla a lístky lehce šustí, a tak vaše dítě rozvíjí nejen hmat, ale také…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lamaze chrastítko Čmelák Bzuk

399 Kč
  • Popis zboží
Vaše miminko si zamiluje barevného čmeláka Bzuka a jeho květinku, který po zatažení za kroužky zabzučí a dosedne na svou květinku. Hračka je měkká, plyšová a navíc krásně barevná, křídla a lístky lehce šustí, a tak vaše dítě rozvíjí nejen hmat, ale také sluch a zrak! Populární hračka pro nejmenší značky Lamaze.

Nerozlučná dvojka – čmelák Bzuk a jeho oblíbená květina se brzy stanou důvěrnými kamarády vašeho dítěte. Zatáhnutím za kroužky pod kytičkou si poletující čmelák jemným bzukotem na ni dosedne.
Čmelák i květina jsou vyrobeny z mnoha různých materiálů pro stimulaci dětského hmatu. Černobílé motivy na spodních částech listů kytičky jsou zase důležité pro správný rozvoj zraku v první vývojové fázi dítěte, pestré barvy pak zaujmou v pozdějším věku.
Čmeláčí křidélka i okvětní lístečky jemně šustí, což nenásilně podporuje dětský sluch.
Výška výrobku: 18,4 cm.
  • 28. 11. 2018, 21:35

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dívčí, dámské džíny, rifle H&M
Dívčí zimní bunda TCM
Dívčí zimní bunda TCM

Kategorie