Zobrazit přihlášovací formulář

3x džínové šaty a sukně NEXT, GAP, MONSOON

Administrace

3x džínové šaty a sukně NEXT, GAP, MONSOON

195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Tři riflové šatovky a sukýnky vhodné na jaro a podzim, ideální k legínkám, punčocháčkům. Vše značená velikost 3-6m, nositelná déle. 1. Šaty s volánem zn. MONSOON Džínové šaty - laclíková sukýnka s výšivkou květinek na kapsičce. U…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x džínové šaty a sukně NEXT, GAP, MONSOON

195 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Tři riflové šatovky a sukýnky vhodné na jaro a podzim, ideální k legínkám, punčocháčkům. Vše značená velikost 3-6m, nositelná déle.

1. Šaty s volánem zn. MONSOON
Džínové šaty - laclíková sukýnka s výšivkou květinek na kapsičce. U spodního lemu zdobená riflovým kanýrem a nádherným látkovým volánem s červenobílé pruhované látky s vyšitými růžičkami po celém obvodu. Velmi pěkná tmavší džínovina. Zapínání na knoflík na ramínkách, v bocích také po jednom knoflíčku. Moc pěkné detailní zpracování, skutečné kapsičky, poutka a naznačený punt. Nošené ve vynikajícím stavu, bez známek nošení. Na jaro, podzim, i chladnější léto.
200 Kč

2. Srdíčkové šaty NEXT
Džínové šatičky s manšestrovými srdíčky, kanýrkem a zdobené kapsičkami. Pěkná tmavá riflovina. Zapínání na knoflíčky na rameni. Jsou opravdu mnohem větší, ještě více než Next obvykle bývá, nositelné tedy opravdu dlouho. Nošené, v dobrém stavu. Až při podrobné prohlídce jsem si všimla že na jedné kapsičce je poškození cvočku, už jsem tak koupila a ani jsem si toho předtím nevšimla, při nošení nevadí a není vidět, ale pro pořádek uvádím a zohledňuji cenu.
160 Kč

3. Riflové propínací šaty GAP
Krásné celopropínací riflové šatičky. Středně modrá pevnější, ale měkká a poddajná riflovina. Super detaily - límeček, kapsičky. Zapínání na druky. Nošené, vynikající stav. Skvělé k leginkám a triku s dl.rukávem nebo na rolák.
210 Kč

4. Riflová sukně NEXT
Sukýnka ze světlejší šisované rifloviny se skládanými kanýry, "odrbaný" used vzhled. Propracovaná, na PD všité kapsičky, ZD kapsy s krycí légou na cvoček. Klasický riflový sedlový střih, poutka, cvočky. Zapínání na knoflík, zadní část pasu stažena do gumy. Nošená dobrý stav.
108 Kč
  • Značka

    NEXT, GAP, MONSOON

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Monsoon: délka 36 cm, šířka v pase 25 cm. 2. Srdíčkové: délka 44 cm, šířka pod průramky 25 cm. 3. Gap: délka 37 cm, šířka průramky 25 cm. 4. Sukně: délka 19 cm, pas nenatažený 19.5 cm.

  • 9. 8. 2023, 10:30

  • Zobrazení

    360

  • Oblíbené

    0

Kategorie