Zobrazit přihlášovací formulář

AUTOSEDAČKA STOKKE iZiGo Modular + IsoFix Base

Administrace

AUTOSEDAČKA STOKKE iZiGo Modular + IsoFix Base

4 990 Kč 18 780 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Autosedačka je vybavena ergonomicky tvarovaným madlem za které ji lze snadno vzít kamkoliv sebou. Samozřejmostí je 5 bodový bezpečnostní pás sloužící k připoutání dítěte. Pro velmi malé děti je určena měkce polstrovaná vložka autosedačky, kterou lze…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AUTOSEDAČKA STOKKE iZiGo Modular + IsoFix Base

4 990 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka je vybavena ergonomicky tvarovaným madlem za které ji lze snadno vzít kamkoliv sebou. Samozřejmostí je 5 bodový bezpečnostní pás sloužící k připoutání dítěte. Pro velmi malé děti je určena měkce polstrovaná vložka autosedačky, kterou lze později vyjmout a dopřát miminku v autosedačce více prostoru. Integrovaná sluneční stříška ochrání miminko před slunečními paprsky.

Autosedačka Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® je bezpečná a pohodlná autosedačka na Vaše krátké i dlouhé cesty. Stokke® iZi Go Modular™ je vyráběna ve spolupráci s norským výrobcem BeSafe®, který vyrábí autosedačky již od roku 1963.

Cestovní systém

K dispozici v různých barevných provedeních.
Lze nasadit na kočárky Stokke jednoduchým kliknutím bez použití adaptérů.
Integrované barevné indikátory zobrazující správné nasazení.
Možnost instalace do auta pomocí 3 isofixové základny.
Bezpečnost

Autosedačka Stokke Stokke® iZi Go Modular™ by BeSafe® je určena pro děti od narození do cca 12 (cca 80 cm). Tato lehká a měkce polstrovaná autosedačka poskytuje dítěti oporu ve všech místech, kde je to třeba. Autosedačka je vybavena 5 bodovými bezpečnostními pásy a má odnímatelnou novorozeneckou vložku pro optimální komfort.

Autosedačka je vybavena systémem ochrany před bočním nárazem. Po celé délce je obklopena EPS polystyrénem pro větší ochranu. Autosedačka je schválena dle poslední normy I-Size.

Komfort

Praktické a ergonomicky tvarované madlo usnadňuje každodenní přenášení autosedačky. Výšku bezpečnostních pásů lze měnit, jak dítě roste. Stejně tak můžete v případě potřeby odejmout novorozeneckou vložku a vytvořit pro dítě v autosedačce více prostoru. Při vyndavání dítěte s autosedačky přijdou vhod pásy, které se pomocí magnetků přichytí na boky autosedačky a nep
  • 30. 5. 2017, 10:19

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie