Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA LOVE HORSE 6 KS

Administrace

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA LOVE HORSE 6 KS

1 429 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Zvýhodněná školní sada s motivem koně z kolekce Ma Belle Cheval - Love Horse obsahuje 6 kusů - školní egronomický batoh, školní 2-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, jmenovky, sáček na přezůvky a pouzdro - etui. ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH KONĚ…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA LOVE HORSE 6 KS

1 429 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem koně z kolekce Ma Belle Cheval - Love Horse obsahuje 6 kusů - školní egronomický batoh, školní 2-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, jmenovky, sáček na přezůvky a pouzdro - etui.
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH KONĚ LOVE HORSE
- kvalitní, školní ergonomický batoh s motivem koně, nová kolekce Ma Belle Cheval 2016, silná nepromokavá látka splňuje standardy bezpečnosti a kvality. Jedna hlavní prostorné přihrádka na zip, velká přední kapsa na zip, zpevněné dno batohu, nastavitelné ramenní popruhy, které jsou polstrované pro větší komfort nošení. Batoh využívá zadní podpůrný systém - nejvíce bodů na zadní straně - jsou speciálně tvarované a naplněné pěnou pro větší pohodlí. Batoh je přizpůsoben na formáty A4, má madlo pro nošení batohu, posltrovaná záda prodyšným materiálem, boční kapsy na pití a reflexní pásku na přední části batohu.
Rozměry: 38 x 29 x 11 cm, hmotnost 0,61 kg. Speciální funkce: vodotěsný
ŠKOLNÍ 2-PATROVÝ PLNĚ VYBAVENÝ PENÁL KONĚ LOVE HORSE
- dvoupatrové pouzdro s motivem koně z nové kolekce Ma Belle Cheval 2016 obsahuje kompletní vybavení: 10 ks pastelky, 10 ks pera, 2 HB tužky s gumou, ořezávátko, pravítko, gumu notes 6,5 x 10 cm. Rozměry: 20.5 x 12 x 4,5 cm. Kvalitní zpracování.
SPORTOVNÍ LÁHEV KONĚ 330ML
- sportovní láhev na pití s pítkem v designu koně, materiál: pevný plast, objem 330 ml, rozměry: výška 18cm, průměr láhve 6 cm. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí na cestu do školky, školy, na výlety, pikniky apod.
SAMOLEPKY - JMENOVKY NA SEŠITY
- štítky na sešity v designu koně, rozměr archu: 16 x 16 cm.
SÁČEK NA PŘEZŮVKY, CVIČKY KONĚ LOVE HORSE
- sáček na přezůvky, cvičky či tělocvik s motivem koně, nová kolekce Ma Belle Cheval 2016, lze nosit na ramenou či zádech, rozměry: 43 x 32 cm, materiá
  • Rozměry

    Barva: Sada

  • 15. 1. 2019, 17:59

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie