Zobrazit přihlášovací formulář

5x nové letní sandálky capáčky 3-6m MOTHERCARE

Administrace

5x nové letní sandálky capáčky 3-6m MOTHERCARE

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. 5x letní capáčky. Luxusní záležitost pro malou princeznu šatičkám na léto. Capáčky - botičky do kočárku (pro nechodící děti). Vše zn. MOTHERCARE, už těžko k sehnání. Značená velikost "up to 6 months" (vel.1 / eur 16), nositelné déle.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

5x nové letní sandálky capáčky 3-6m MOTHERCARE

320 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. 5x letní capáčky. Luxusní záležitost pro malou princeznu šatičkám na léto. Capáčky - botičky do kočárku (pro nechodící děti). Vše zn. MOTHERCARE, už těžko k sehnání. Značená velikost "up to 6 months" (vel.1 / eur 16), nositelné déle. Všechny nové, nestihli jsme k mé velké lítosti unosit.

1. Růžové kytičkové sandálky
Nádherné růžové letní sandálky s kytičkami. Materiál je pěnový, měkkce podložený. Pěnová podrážka, zapínání na na suchý zip. Jemná růžová barva se střídáním s tmavší růžovou. Nové, s věšáčkem - bohužel někde upadla papírová cedulka.
320 Kč

2. Červené puntíkaté sandálky
Krásné jasně červené puntíkaté letní sandálky s bílými puntíky a s mašličkou. Materiál je pěnový, měkkce podložený. Pěnová podrážka, zapínání na na suchý zip - pásek je bílý. Nové s věšáčkem a původními nálepkami, cedulka bohužel upadla.
320 Kč

3. Sandálky DISNEY Minnie
Krásné jasně červené letní sandálky s Minnie (kolekce Mickey Mouse). Pěnová podrážka, zapínání na na suchý zip na regulovatelný pásek. Nové s cedulkou. Vhodné i jako dárek.
320 Kč

4. Bílé kytičkové sandálky
Nádherné bílé letní sandálky s barevnými kytičkami. (Flower foot sandals). Materiál jsou měkké kožené pásky, podložené měkkou látkou. Pěnová podrážka, zapínání na na suchý zip. Nové s věšáčkem, cedulka bohužel upadla.
320 Kč

5. Beruškové mulesky sandálky
Nádherné bílé letní beruškové mulesky - capáčky (Ladybird clog-white). Jištění na patičce červenou gumkou. Nádherné, roztomilé. I malá mimi-holčička může mít své "kroksíky". Značená velikost 3-6m. Botičky jsou nové, nenošené, bez cedulky. Vhodné na léto pro holčičku.
230 Kč
  • Značka

    MOTHERCARE

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Růžové: délka stélky cca 11 cm.2. Červené puntíky: délka stélky cca 11 cm.3. Červené Minnie: délka stélky cca 11 cm.4. Bílé kytičkové: délka stélky cca max 11 cm, na nožičku cca do 10.5 cm.

  • 31. 5. 2023, 23:39

  • Zobrazení

    243

  • Oblíbené

    0

Kategorie