Zobrazit přihlášovací formulář

Nejlehčí tenisová obuv Babolat JET vel.42,5

Administrace

Nejlehčí tenisová obuv Babolat JET vel.42,5

1 799 Kč 4 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 80 Kč
Nejlehčí tenisová obuv Babolat Jet vel. 42,5 nejlehčí výkonnostní tenisová obuv váží jen 295 g. Svršek boty je vyroben pomocí technologie MatrYX® kombinující v sobě Kevlar a polyamid, což činí botu velmi lehkou, ale zároveň pevnou a poskytující…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nejlehčí tenisová obuv Babolat JET vel.42,5

1 799 Kč
  • Popis zboží
Nejlehčí tenisová obuv Babolat Jet vel. 42,5

nejlehčí výkonnostní tenisová obuv váží jen 295 g. Svršek boty je vyroben pomocí technologie MatrYX® kombinující v sobě Kevlar a polyamid, což činí botu velmi lehkou, ale zároveň pevnou a poskytující dokonalou podporu chodidlu. 
Hbitost, přesnost, rychlost a extrémní trvanlivost jsou znaky podrážky využívající technologii Active Flex, která byla vyvinuta ve spolupráci s firmou Michelin. Speciálně upravená podrážka pro antukové povrchy kurtů. Optimální rozvrstvení materiálu, díky novétechnologie Ti-FIT, poskytuje strategickou podporu pro patu, nárt a špičku. Zajišťujě tak přesné a komfortní ohýbání chodidla.Technologie Kompressor System poskytuje dlouhodobé odpružení paty a maximální pohodlí. Vysoký komfort díky vložce Ortholite, která dlouhodobě uchovává tvar chodidla. Vysoká pořizovací cena - 4.399,-Kč. Nošené 2 měsíce na střídačku s jinými.
  • Značka

    BAOLAT

  • Velikost

    42.5

  • 16. 7. 2017, 21:07

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie