Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek MUTSY URBAN RIDER+plno doplňků

Administrace

Kočárek MUTSY URBAN RIDER+plno doplňků

7 499 Kč 7 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
MUTSY URBAN RIDER Prodám trojkombinaci od holandské firmy Mutsy, hluboká korba, sportovní nástavba, autosedačka Maxi cosi a plno doplňků.. Hluboká korba: barva černá, krásná, nepoškozená, matrace, pláštěnka, popruhy na přenášení korby, 2 kapsičky na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek MUTSY URBAN RIDER+plno doplňků

7 499 Kč
  • Popis zboží
MUTSY URBAN RIDER

Prodám trojkombinaci od holandské firmy Mutsy, hluboká korba, sportovní nástavba, autosedačka Maxi cosi a plno doplňků..

Hluboká korba: barva černá, krásná, nepoškozená, matrace, pláštěnka, popruhy na přenášení korby, 2 kapsičky na zip po bocích, kapsa na boudičce na zip, kapsa u nohou na popruhy, krycí nánožník na korbičku.

Sportovní nástavba: barva ocean, krásná výrazná, nástavba polohovatelná až skoro do lehu, svlékatelný potah sedačky pratelný v pračce, odjímatelné madlo i stříška, 5 bodový pás, okénko v boudičce, polohovatelné nohy, pláštěnka na zip s větracími otvory, prodloužený zateplený nánožník šitý na míru.
Hluboká korbička-sportovní verze-autosedačka jde otočit jak k rodiči čelem,tak zády.

Podvozek: dokonalý velký sundávací nákupní koš, otáčecí zadní náprava(dá se řídit jednou rukou),nebo zaaretovat. Pumpička, taška na zip šitá na míru - na pláštěnku nebo cokoliv jiného.

Autosedačka Maxi cosi: + adaptéry

Kočárek použivaný, ale plně funkční, v pěkném stavu...výborný do terenu i do města. Má pouze kosmetické vady - drobné oděrky od skládání, a poškrábáné disky u kol - lze přestříknout..

Ke kočárku přidám pěnové puzzle a zavinovačku :)

Preferuji osobní odběr. Můžu zaslat i poštou - poštovné dle tarifu.

V případě zájmu pište - inzeruji i jinde..
  • 14. 9. 2017, 10:50

  • Zobrazení

    0

  • Oblíbené

    0

Kategorie