Zobrazit přihlášovací formulář

Stahovací kalhoty Slim´N Lift AIRE - XL

Administrace

Stahovací kalhoty Slim´N Lift AIRE - XL

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Stahovací kalhoty Slim N Lift AIRE představují úžasnou novinku v rámci stahujícího, tvarujícího oblečení. Jsou tenčí a lehčí než kdykoliv předtím, díky čemuž jsou i více prodyšné a velmi diskrétní. Díky jemné krajce, vyrobené z příjemného materiálu,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stahovací kalhoty Slim´N Lift AIRE - XL

239 Kč
  • Popis zboží
Stahovací kalhoty Slim N Lift AIRE představují úžasnou novinku v rámci stahujícího, tvarujícího oblečení. Jsou tenčí a lehčí než kdykoliv předtím, díky čemuž jsou i více prodyšné a velmi diskrétní. Díky jemné krajce, vyrobené z příjemného materiálu, kalhoty lépe přilnou na vaše tělo a nebudou se vám sklouznout dolů. Jsou tak pohodlné, že ani nebudete vědět, že je máte na sobě! A už vůbec si jich nevšimne někdo jiný.

Mají vyhlazující a stahující efekt, díky čemuž získá vaše postava pěkný tvar. Budete působit štíhlejší, elegantně a vaše převislé tukové polštářky zmizí. Stahovací kalhoty vytvarují vaše tělo od poprsí až po kolena. Získáte obdiv okolí a postavu, o jaké jste vždy snili! Můžete mít přesně takovou konfekční velikost, po jaké toužíte - a to bez držení diety, cvičení či drahých kosmetických procedur. Už vám přes oblečení nebude prosvítat celulitida, jen krásná postava.
  • Rozměry

    pas: 89-110,boky:127-132,konf. velikost: 40-42

  • 28. 9. 2018, 19:53

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie