Zobrazit přihlášovací formulář

Osušky bílé 90x100cm, 2ks v balení - ČR

Administrace

Osušky bílé 90x100cm, 2ks v balení - ČR

160 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 90 Kč
Gramáž : 205 g/m2 balení : 2 Ks Osušky jsou vyrobeny ze 100% bavlny a díky použití technologie tkaní v dutinné vazbě je zaručena zvýšená savost, měkkost. Osušky jsou tak příjemnější na dotyk a opticky plnější (osuška je vlastně dvouvrstvá). Další…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 8. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Osušky bílé 90x100cm, 2ks v balení - ČR

160 Kč
  • Popis zboží
Gramáž : 205 g/m2
balení : 2 Ks
Osušky jsou vyrobeny ze 100% bavlny a díky použití technologie tkaní v dutinné vazbě je zaručena zvýšená savost, měkkost. Osušky jsou tak příjemnější na dotyk a opticky plnější (osuška je vlastně dvouvrstvá). Další nepostradatelnou výhodou jsou 2 vytkávané pevné kraje které aktivně zamezují tvarovým změnám po praní a zaručují zvýšenou mechanickou odolnost celé osušky při používání. Odolnost vůči sterilizaci vyvářkou nebo žehlením je samozřejmostí. Při správném ošetřování si zachovávají svůj tvar a nezaměnitelnou vysokou bělost.

Díky shora uvedeným vlastnostem s přehledem splňují veškeré požadavky na údržbu a hygienickou nezávadnost stanovenou vyhláškou č. 84/2001 Sb. o hygienických požadavcích na hračky a výrobky pro děti ve věku do tří let. Nezpůsobují alergické reakce.

Tetra osušky jsou jemné a proto ideální pro osušení novorozeněte. Mají vysokou savost, takže není třeba citlivou kůži miminka třít, stačí ho zabalit.

Tip: Připravte si tetra osušku nahřátou, pro miminko bude pak osušení ten nejpříjemnější okamžik z koupání.

Celé generace miminek měly možnost poznat kvalitu "Libštátských plen".
  • 4. 5. 2019, 7:09

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie