Zobrazit přihlášovací formulář

TĚSTOVINKA..RYCHLÉ TĚSTOVINY

Administrace

TĚSTOVINKA..RYCHLÉ TĚSTOVINY

200 Kč 440 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
NEPOUŽITÁ Rychlé těstoviny! Těstovinka vám umožní dokonale uvařit špagety a ostatní druhy těstovin. Ušetří vám čas a energii.Můžete odměřovat, vařit, slévat, servírovat, uchovávat a znovu ohřívat těstoviny s použitím pouze 2 částí, víka a nádoby. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

TĚSTOVINKA..RYCHLÉ TĚSTOVINY

200 Kč
  • Popis zboží
NEPOUŽITÁ
Rychlé těstoviny!
Těstovinka vám umožní dokonale uvařit špagety a ostatní druhy těstovin. Ušetří vám čas a energii.Můžete odměřovat, vařit, slévat, servírovat, uchovávat a znovu ohřívat těstoviny s použitím pouze 2 částí, víka a nádoby.
Jednoduše naplňte nádobu požadovaným množstvím těstovin a odpovídajícím množstvím vody, až do maxima 6 porcí (např. zhruba 500g špaget nebo k rysce označující maximální úroveň) a uvařte v mikrovlnné troubě v nezakryté nádobě. V průběhu doby vaření není třeba těstoviny kontrolovat, míchat nebo upravovat výkon mikrovlnné trouby.
Zbylé těstoviny můžete také uchovat v nádobě v lednici a pak je v ní znovu ohřívat na 600 W. Stačí pouze přidat trošku vody a víko dát do polohy ‘otevřeno’.
Těstovinka má unikátní zaoblený design, který umožňuje cirkulaci vody všude kolem těstovin a tím je zabráněno slepení nebo rozvaření. Vaše mikrovlnná trouba zůstane čistá a spolehlivě chráněná před stříkanci.

Možnosti použití:
Ideální pro všechny: jednotlivce i rodinné vaření. Těstovinku mohou snadno používat i teenageři, nebo starší děti, které si snadno sami připraví těstoviny bez toho, aniž by museli používat sporák nebo manipulovat s hrncem plným vařící vody. Ideální také pro studenty, nebo ty, kteří mají pro vaření k dispozici pouze mikrovlnnou troubu.
Skvělé na přípravu výživného občerstvení, před nebo po cvičení, vzhledem k tomu, že jsou těstoviny komplexních sacharidů, které dodávají energii uvolňovanou postupně.
Není doporučeno vařit v Těstovince určité druhy těstovin jako jsou lasagne, tagliatelle hnízda, rýžové nudle (vermicelli), cannelloni, a další druhy, které vyžadují méně než 3 minuty vaření, nebo ingredience na bázi brambor - gnocchi a špecle.
ROZMĚRY: 29,5x15,5x9,5cm
  • 25. 8. 2017, 10:56

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Klávesnice Apple Magic, CZ bílá
Dámský župan Lavinia Livco
Sada Mynte
ib laursen

Sada Mynte

Kategorie