Zobrazit přihlášovací formulář

Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí

Administrace

Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 5 uživatelů
Doprava: od 69 Kč
Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí Vyrovná se bělost vašeho úsměvu bělosti prvního zimního sněhu? Gratulujeme, máte štěstí! A pokud ne, bělejšího úsměvu dosáhnete pomocí zubní pasty od TianDe. Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí

159 Kč
  • Popis zboží
Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí

Vyrovná se bělost vašeho úsměvu bělosti prvního zimního sněhu? Gratulujeme, máte štěstí! A pokud ne, bělejšího úsměvu dosáhnete pomocí zubní pasty od TianDe.

Bělící zubní fyto-pasta na bázi dřevěného uhlí má sytě černou barvu, která při pravidelném používání zajistí vašim zubům skutečnou bělost.

Díky dřevěnému uhlí a dalším složkám, které obsahuje:
- jemně čistí zuby a navrací zubní sklovině bělost;
- pomáhá odstranit zubní plak od tabáku a kávy;
- předchází vzniku zubního kazu a zubního kamene.

PASTA NEOBSAHUJE FLUOR, PARABENY, SLS, AROMATIZÁTORY ANI SYNTETICKÁ BARVIVA. Obsahuje přírodní tenzidy, které na zubní sklovinu působí velmi jemně. Přirozené aroma dodávají přírodní oleje a výtažky, a ne aromatizátory.

Tato zubní pasta je součástí série Dr. Taiga. V tajze je možné nalézt skutečně unikátní rostliny, které mají ohromnou léčivou sílu. Vybrali jsme ty nejlepší z nich a vytvořili sérii produktů pro ústní hygienu, která se postará o váš bělostný úsměv a zdraví dásní.
POUŽITÍ:
Čistěte zuby dvakrát denně. Nepolykat.


Extra white PRO tianDe 99,-
Alternativa k čištění ultrazvukem!
Pasta zvládne dokonce i ten nejodolnější pigmentovaný plak, který způsobuje tvorbu bakterií a zubního kamene. Obnovuje a udržuje přirozenou bělost skloviny, odstraňuje odolné skvrny od tabáku a kávy. Díky obsahu sloučenin vápníku, fosforu a fluoridu sodného (hmotnostní podíl fluoridu není vyšší než 0,13 %) předchází zvýšené citlivosti a posiluje sklovinu. Osvěžuje dech na dlouhou dobu. Účinek pravidelného používání je srovnatelný s výsledkem, který poskytuje čištění ultrazvukem.
POUŽITÍ:
Čistit zuby 1 - 2 krát týdně. Nepolykat.
  • 20. 10. 2019, 20:09

  • Zobrazení

    102

  • Oblíbené

    0

Kategorie