Zobrazit přihlášovací formulář

Nosítko klokanka Baby bjorn

Administrace

Nosítko klokanka Baby bjorn

650 Kč 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Prodám moc pěknou klokanku Baby Bjorn. Je ve výborném stavu, nepoškozená, čistá, běžně používaná. Popis výrobku : Nosítko BabyBjorn Active , bílé - klokanka. Použití: od narození (minimálně 3,5 kg a 53 cm) až do cca 12 kg. Možnost nosit dítě jak…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nosítko klokanka Baby bjorn

650 Kč
  • Popis zboží
Prodám moc pěknou klokanku Baby Bjorn. Je ve výborném stavu, nepoškozená, čistá, běžně používaná.

Popis výrobku :
Nosítko BabyBjorn Active , bílé - klokanka.
Použití: od narození (minimálně 3,5 kg a 53 cm) až do cca 12 kg.
Možnost nosit dítě jak čelem k sobě tak od sebe.

Nosítko ideální pro lidi, kteří vedou aktivní denní život a chtějí nosit své dítě po dlouhou dobu. Ať již se jedná o výlety do lesa nebo cesty do města, pohodlné nosítko BabyBjörn® Active osvobodí rodiče i děti od omezení, která s sebou nese kočárek. Je vybaveno speciální zadní podporou, která poskytuje pohodlí bederní páteři a pomáhá snižovat zátěž vyvíjenou na ramena. Stejně jako všechna ostatní nosítka BabyBjörn, i toto bylo vyvinuto ve spolupráci s lékařskými odborníky tak, aby vyhovovalo dětem.
Látka je 60% bavlna a 40% polyester. Textilie, které přichází do styku s dítětem, jsou testovány a schváleny podle Oeko - Tex Standard 100, Třída 1 pro dětské výrobky. Jsou garantovaně bezpečné pro citlivou dětskou pokožku a nemohou způsobit alergie. Je možné prát v pračce na 40° C.


Když je dítě starší, a udrží již hlavičku samo vzpřímenou, může být hlavová část nosítka ohnuta a dítě nošeno čelem dopředu.


Nosítko BabyBjörn® Active s větší podporou pro záda a ramena je navrženo pro aktivní rodiče, kteří potřebují nosit své děti delší dobu. Podpora pro páteř a záda - vybavené extra bederní podporou. Ergonomicky navržené pro pohodlí dítěte. Bezpečné a komfortní
  • 25. 11. 2017, 19:27

  • Zobrazení

    37

  • Oblíbené

    0

Kategorie