Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Závěsný elektrický lapač hmyzu AGD-05 @@@

Administrace

@@@ Závěsný elektrický lapač hmyzu AGD-05 @@@

195 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : barva černá !!! Electronic Mosquito Killer Lamp. Máme pro vás ekologické a moderní řešení pro likvidaci nežádoucího hmyzu ! Tento elektrický hmyzí lapač se postará o vaše sladké sny v letních dnech ! Budete si zase moct pohodlně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Závěsný elektrický lapač hmyzu AGD-05 @@@

195 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ : barva černá !!! Electronic Mosquito Killer Lamp.

Máme pro vás ekologické a moderní řešení pro likvidaci nežádoucího hmyzu ! Tento elektrický hmyzí lapač se postará o vaše sladké sny v letních dnech ! Budete si zase moct pohodlně otevřít okno a větrat během letních nocí, aniž byste se ráno probudili celí poštípaní ! Elektrický lapač jistě ocení všichni zahrádkáři, chalupáři či chataři. S ním si totiž budete moct v létě posedět dlouho do noci, a to bez nežádoucích vetřelců !

Hmyzí lapač stačí pouze postavit či zavěsit poblíž zásuvky a elektrický proud se postará o zahubení nežádoucího hmyzu. Zařízení obsahuje UV žárovku s modrým podsvícením. Světlo přiláká komáry a jiný hmyz a elektricky nabitá mřížka způsobí záhubu hmyzu. Hmyz poté spadne do odnímatelného podnosu, který stačí jednou za čas odšroubovat a vyčistit. Nemusíte se bát žádného zápachu či kouře při této ekologické likvidaci hmyzu – o procesu ani nebudete vědět ! Technická specifikace : rozměry 21 cm x 11 cm, závěsný, zapojení do zásuvky, UV žárovka s modrým podsvícením. Barva : černá. Materiál : plast, kov. Produkt funguje v noci ve tmě, když nesvítí slunce. Udržujte produkt z dosahu dětí. Neumisťujte blízko jiných zdrojů tepla např. topení. Nepoužívejte produkt ve vlhkém prostředí (např. v koupelně). Pohodlné a snadné čištění. Ekologický. Obsah balení : lapač hmyzu a čistící kartáček. Baleno v krabici.
  • 29. 5. 2019, 22:53

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie