Zobrazit přihlášovací formulář

@@@Voděodolné pouzdro s držákem na kolo a skůtr@@@

Administrace

@@@Voděodolné pouzdro s držákem na kolo a skůtr@@@

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Weather Resistant Bike Mount. Vodotěsné a odolné víceúčelové pouzdro s držákem, které ochrání smartphony a GPS navigace ve všech situacích a perfektně padne na vaše jízdní kolo, skůtr i motorku. Disponuje podložkami, které při…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@Voděodolné pouzdro s držákem na kolo a skůtr@@@

189 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Weather Resistant Bike Mount.

Vodotěsné a odolné víceúčelové pouzdro s držákem, které ochrání smartphony a GPS navigace ve všech situacích a perfektně padne na vaše jízdní kolo, skůtr i motorku. Disponuje podložkami, které při jejich použití tlumí nárazy a vibrace a činí tak interiér pouzdra přizpůsobitelný a kompatibilní s mnoha zařízeními. Průhledná část pouzdra je vyrobena z materiálu, který umožňuje používat všechny dotykové funkce vašeho zařízení. Držák je kompatibilní s mnoha druhy řidítek a snadno se instaluje s pomocí upínacích háčků ho bezpečně uchytíte na kolo aniž byste potřebovali specifické nářadí. Nebojte se vibrací, otřesů, deště, bláta ani prachu. Nejlepší ochrana v extrémních situacích.

Vlastnosti : vodotěsný a odolný, vhodné pro smartphony a GPS navigace, určený pro připevnění na řídítka kol nebo motocyklů, nárazuvzdorné a otřesuvzdorné provedení, přizpůsobitelný interiér pouzdra, kompatibilní s mnoha zařízeními, možnost ovládat dotykový displej v pouzdře, snadná instalace bez nářadí, ochrana proti vibracím, otřesům, dešti, blátu i prachu, pouzdro není vhodné pro potápění.

Rozměry pouzdra : vnitřek 15 cm x 8 cm x 2,5 cm, vnějšek 16,5 cm x 9,5 cm x 3,5 cm.

Obsah balení : pouzdro, držák a dvě tlumící podložky. Baleno v krabici.
  • 30. 9. 2020, 21:01

  • Zobrazení

    93

  • Oblíbené

    0

Kategorie