Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ NŮŽ KARAMBIT MANTIS SKLÁPĚCÍ @@@

Administrace

@@@ NŮŽ KARAMBIT MANTIS SKLÁPĚCÍ @@@

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zavírací nůž Karambit model MK-2 s moderním designem. Střední ostří s titanovou šedou úpravou v zajímavém designu. Nůž je celokovový, odlehčený, kompaktní a zajímavý. Taktická série nožů typu Karambit, je bojový a obranný nůž…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ NŮŽ KARAMBIT MANTIS SKLÁPĚCÍ @@@

199 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Zavírací nůž Karambit model MK-2 s moderním designem. Střední ostří s titanovou šedou úpravou v zajímavém designu. Nůž je celokovový, odlehčený, kompaktní a zajímavý. Taktická série nožů typu Karambit, je bojový a obranný nůž zároveň. Tento zavírací nůž typu Karambit je určen zejména na sebeobranu před útočníkem. Speciální zahnutá čepel nože je typická pro bojové účely. Otevření jedním prstem v jedné ruce za sekundu a ihned k použití. Pojistka je typu "liner lock". Karambit je indonézky bojový nůž pro reverzní způsob boje. Možnost zavěšení za opasek, kalhoty nebo poutko. Drží se naopak očko je provlečené přes ukazováček, rukojeť sevřena v dlani a čepel jde od malíkové hrany ostřím a hrotem ven. Používá se v bojovém umění Pentjak Silat.

Nůž není určen k házení, sekání ani páčení. Na broušení nože používejte zásadně jen brusný kámen. Nikdy nepoužívejte elektrické brusné přístroje, protože vysoká teplota při broušení může mít za následek ztrátu tvrdosti oceli. Nůž je vyroben z nerezavějící oceli, ale i přesto nůž po použití důkladně očistíte, vysušte a zlehka naolejujte. Nůž příležitostně, nebo při delším nepoužívání, namažte zbraňovým olejem. Výrazně tím prodloužíte životnost a kvalitu čepele.

Rozměr : délka při vysunutí 17,4 cm a při zasunutí 12 cm, délka čepele 5,8 cm a šířka čepele 3,2 cm. Hmotnost 140 g. Materiál : nerezová ocel. Barva : šedá / červená. Baleno v krabici.
  • 26. 6. 2020, 18:41

  • Zobrazení

    67

  • Oblíbené

    0

Kategorie