Zobrazit přihlášovací formulář

Softshellové kalhoty by Hesh

Administrace

Softshellové kalhoty by Hesh

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
Krásné softshellové kalhoty, kombinace jarní a zimní fleese (modrá zimní, kdy dítě sedí či klečí na zemi). Bohužel na kolínkách mírně zašpiněné, viz foto, ale myslím si, že to pustí. Vanish jsem nezkoušela, čistě prací gel. Nikdy nepráno v aviváží. V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Softshellové kalhoty by Hesh

250 Kč
  • Popis zboží
Krásné softshellové kalhoty, kombinace jarní a zimní fleese (modrá zimní, kdy dítě sedí či klečí na zemi). Bohužel na kolínkách mírně zašpiněné, viz foto, ale myslím si, že to pustí. Vanish jsem nezkoušela, čistě prací gel. Nikdy nepráno v aviváží. V pase náplet, nechala jsem šít speciálně na svojí hubenou dceru a vydržely nám dva roky. Mají mírné kosmetické vady, ale funkčně naprosto v pořádku. Gumičky nevytahané, jen nápletu je už mírně vidět praní, nic hrozného. Pro kluky i holky.
Oficiální popis od Hesh: portovní softshellové kalhoty pro holčičky i kluky. K dostání ve všech velikostech. Kombinace jarního a zimního softsellu. Zimní soft na zadečku a kolínkách, děti jen tak neprochladnou, když si někde náhodou :-) sednou nebo kleknou. V pase s regulační gumou. Reflexní obrázek pro větší bezpečnost na zadním i předním dílu. Možné i v barvách dle barevnice. Výběr reflexních obrázků, foto ráda zašlu, jejich nabídka se neustále mění.

Vyhovuje požadavkům na výrobky pro děti do 3 let.
Softshell je materiál, který nabízí dobré funkční vlastnosti díky využití kvalitní membrány.
Vnitřní část softshell materiálu tvoří příjemná fleece (úplet) vrstva uchovávající teplo a efektivně transportující vlhkost ven. Vnější vrstva softshellu je odolná vůči mechanickým poškozením, elastická a snadno se čistí. Tato kombinace zajišťuje, že softshell oblečení je větruvzdorné , do značné míry voděodolné a zároveň prodyšné.
  • Značka

    BY HESH

  • Velikost

    98

  • Rozměry

    Celková délka 58

  • 21. 5. 2018, 9:45

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie