Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchařka Aby dětem chutnalo - Jessica Seinfeldová

Administrace

Kuchařka Aby dětem chutnalo - Jessica Seinfeldová

65 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 68 Kč
Nová, nepoužívaná Tato kniha je určena především rodinám s dětmi, ale inspiraci z ní mohou čerpat i ostatní čtenáři, protože nejspíš každý z nás si často povzdechne: Proboha, co mám zas vařit?! O čempak může být knížka s tak záludně lahodným názvem?…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchařka Aby dětem chutnalo - Jessica Seinfeldová

65 Kč
  • Popis zboží
Nová, nepoužívaná
Tato kniha je určena především rodinám s dětmi, ale inspiraci z ní mohou čerpat i ostatní čtenáři, protože nejspíš každý z nás si často povzdechne: Proboha, co mám zas vařit?!

O čempak může být knížka s tak záludně lahodným názvem? Že by kuchařka? Nu ovšem! Jenže ne jen tak ledajaká, jakých jsou dnes plné regály knihkupectví. Autorka totiž ví! Má tři děti, ve věku od 4 do 10 let a ty nechtějí jíst zeleninu. Co je zelené, to je zkrátka a dobře „fuj“. Lámala si tedy hlavu, jak do nich vpravit to, co jim sice nechutná, ale pro jejich zdraví je nanejvýš prospěšné.
Jednou ji napadlo přidat do jejich oblíbených špaget trochu zeleninového pyré. A bingo! Dětičky, nic netušíce, všechno snědly. Jessica nejprve sama zkoušela různé varianty tohoto neotřelého nápadu, pak se spojila s vyhlášenou kuchařkou a odbornicí na dětskou výživu a společně daly dohromady spoustu receptů, od snídaní přes hlavní jídla až k moučníkům.
V knize je najdete doplněné také různými radami např. ohledně stolování, nápady dalších matek a mnoha fotografiemi, které názorně ukazují, jak lákavě mohou zdravá jídla vypadat.

208 stran
  • 26. 5. 2022, 17:29

  • Zobrazení

    81

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kalhoty/ jeans/ džíny vel.140
Červená bunda zimní vel.98
Mikina fleese fialová vel.158/164
Zimní bunda/ parka vel.158/164
Bunda/ mikina softshelová modrá vel.134/140
Bunda prošívaná modrá vel.146
Bunda softhellová modrá vel.140
Bunda zimní lyžařská vel.152
Bunda zimní dívčí vel.152

Kategorie