Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO DC Super Hero Girls™ 41234 Bumblebee™ a heli

Administrace

LEGO DC Super Hero Girls™ 41234 Bumblebee™ a heli

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
LEGO® DC Super Hero Girls™ 41234 Bumblebee™ a helikoptéra Pomoz Bumblebee™ bránit krystaly v sadě, která obsahuje helikoptéru s lanovým skluzem a vystřelovači, popelnici na krystaly, minifigurku-panenku a 2 červené Kryptomity. Součástí je minifigurka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO DC Super Hero Girls™ 41234 Bumblebee™ a heli

299 Kč
  • Popis zboží
LEGO® DC Super Hero Girls™ 41234 Bumblebee™ a helikoptéra
Pomoz Bumblebee™ bránit krystaly v sadě, která obsahuje helikoptéru s lanovým skluzem a vystřelovači, popelnici na krystaly, minifigurku-panenku a 2 červené Kryptomity. Součástí je minifigurka-panenka Bumblebee™, navíc 2 červení Kryptomiti.

Obsahuje helikoptéru s otevíracím kokpitem, otáčecími rotory, lanovým skluzem, dvěma vystřelovači a úložným prostorem v zadní části pro skladování krystalů. • Součástí je také popelnice, kde můžeš uschovat ukradené krystaly.Nalož krystaly do zadní části helikoptéry a vzleť do oblak.Střílej z vystřelovačů helikoptéry na Kryptomity.Setřes Kryptomity z lana helikoptéry a vezmi si nazpět ukradené krystaly z popelnice.Součástí je malý vystřelovač pro Kryptomity. • Mezi doplňky najdeš čtyři náboje do vystřelovače a tři krystaly.Tato sada nabízí zážitek z hraní a stavění vhodný pro děti od 7 do 12 let.Připoj se k ostatním dětem v sadě 41232 Střední škola pro super hrdiny a dozvíš se více o tom, co obnáší být super hrdinou!Roztomilí, ale zlí Kryptomiti jsou v každé sadě LEGO® DC Super hrdinek.Bumblebeeho helikoptéra měří přes 7 cm na výšku, 10 cm na délku a 10 cm na šířku.Popelnice měří přes 4 cm na šířku, 3 cm do hloubky a méně jak 2 cm na výšku.
  • 16. 6. 2020, 22:20

  • Zobrazení

    140

  • Oblíbené

    0

Kategorie