Zobrazit přihlášovací formulář

3D tapeta Piráti, inhed k dodání

Administrace

3D tapeta Piráti, inhed k dodání

599 Kč 1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
3D DĚTSKÉ TAPETY NA ZEĎ -téma Pirát, nádherná dekorace do dětského pokojíčku. Přichystáno pro Vás máme více jak 50 vzorů jedinečných fototapet pro děti! Fototapety Walltastic. Připrav se na cestu přes sedm moří na ostrov lebek! Popadněte mapu a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3D tapeta Piráti, inhed k dodání

599 Kč
  • Popis zboží
3D DĚTSKÉ TAPETY NA ZEĎ -téma Pirát, nádherná dekorace do dětského pokojíčku. Přichystáno pro Vás máme více jak 50 vzorů jedinečných fototapet pro děti! Fototapety Walltastic.

Připrav se na cestu přes sedm moří na ostrov lebek! Popadněte mapu a hledání pokladu může začít. Proměňte dětský pokojíček v jedno velké dobrodružství! Rozměr tapety je 203cm na šířku a 243cm na výšku. Tapeta se skládá z 8mi dílů.
S originálními 3D tapetami dokážete během chvíle snadno a rychle vytvořit svým dětem kouzelný pojíček. Nechte se inspirovat - mezi nejoblíbenější vzory 3D fototapet patří: tapeta Medvídek pů a jeho kamarádi prasátko a tygr, fototapeta Hello Kitty, tapeta Cars, džungle, dino, farma, moře, tapeta auta, princezny, víly a další jedinečné vzory. Nádherný doplněk do pokojíčku pro kluky i holčičky. Každá sada (vzor) se skládá z 8 samostatných tapet, což je ideální pro snadné lepení. Lepení je snadné a rychlé, ruční lepení zvládne každý i bez předchozí zkušenosti z lepení tapet. Výhodou fototapet je, že je lze nalepit i na již existující tapety. 3D tapety na zeď představují jedinečnou možnost výzdoby pokojíčku nebo dětského koutku, i v případě je-li stěna pokojíčku větší, obrázek krásně vynikne nalepený uprostřed. Tapety jsou zajímavou alternativou k samolepkám na zeď, které Vám nabízíme ve stovkách jedinečných vzorů.
  • 26. 1. 2019, 13:44

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie