Zobrazit přihlášovací formulář

Maxim Vláčkodráha 60 kusů

Administrace

Maxim Vláčkodráha 60 kusů

1 150 Kč 1 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dřevěná vláčkodráha Věk: 3+ Tahle stavebnice nabízí začínajícím stavitelům železnice postavit kompletní malé město s několika důležitými budovami, tunely a mosty. Figurky symbolizují život na malém městě. Vysoký visutý most je opravdovou dominantou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Maxim Vláčkodráha 60 kusů

1 150 Kč
  • Popis zboží
Dřevěná vláčkodráha
Věk: 3+

Tahle stavebnice nabízí začínajícím stavitelům železnice postavit kompletní malé město s několika důležitými budovami, tunely a mosty. Figurky symbolizují život na malém městě. Vysoký visutý most je opravdovou dominantou tohoto města, ve kterém se toho dá spoustu zažít.

Vláčkodráhy a doplňky Maxim lze kombinovat se všemi dalšími dřevěnými vláčkodráhami na trhu. Vhodné pro děti od 3 let, obsahuje malé části.

Společnost MAXIM Enterprise, Inc. je mezinárodní výrobce specializující se na výrobu dřevěných hraček. Hračky této společnosti jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou a bezpečností. Již déle než 25 let pracuje společnost Maxim na tom, aby mohla nabídnout hračky vysoké kvality, cenově dostupné pro každého.
  • 15. 5. 2019, 22:02

  • Zobrazení

    27

  • Oblíbené

    0

Kategorie