Zobrazit přihlášovací formulář

VLOŽENO! Boty botasky tenisky holinky, 23cm 23,5cm

Administrace

VLOŽENO! Boty botasky tenisky holinky, 23cm 23,5cm

35 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vše již VLOŽENO! Neodepisujte mi na tento inzerát s dotazem na stav, cenu, atd. Všechny tyto botky najdete vloženy v albu, s detailním popisem, cenou, rozměry, detailními fotkami, zkrátka veškeré informace. Stačí jen kliknout pod tímto textem na "ZOBRAZIT…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VLOŽENO! Boty botasky tenisky holinky, 23cm 23,5cm

35 Kč
  • Popis zboží
Vše již VLOŽENO! Neodepisujte mi na tento inzerát s dotazem na stav, cenu, atd. Všechny tyto botky najdete vloženy v albu, s detailním popisem, cenou, rozměry, detailními fotkami, zkrátka veškeré informace. Stačí jen kliknout pod tímto textem na "ZOBRAZIT CELÉ FOTOALBUM " a dostanete se do mého alba s botkami. Tam pak již najdete ty, které Vás zaujaly... :-) Samozřejmě, pokud byste nemohly dohledat, nebo nevěděly jak na to, napište. Ráda poradím a nebo Vám zašlu konkrétní odkaz přímo na požadované boty. :-)

!!!! CENA OD!! 35,- za žabky na donošení, CENA VRCHOLÍ na částce 270,- a to za kotníkové NIKE a nebo za žabky REEBOK. Botasky REEBOK černé jsou pouze za 49,- jsou na donošení. !!!!

Fialové ADIDAS botasky, které nejsou na hlavní hromadné fotce, patří také do této velikosti, vel. 36,5, stélku jsem naměřila 24cm, na štítku psáno 22,5cm-23cm. Cena = 199,- Také naleznete v albu :-)
  • Velikost

    36.5

  • 21. 2. 2021, 20:45

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

RIFLE DŽÍNY ROLL-UP pro slečny... :-)
Lehký svetr svetřík MONSTER HIGH triko 146 - 152

Kategorie