Zobrazit přihlášovací formulář

3x set fleesové šaty s body NEXT

Administrace

3x set fleesové šaty s body NEXT

369 Kč 479 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Dva fleesové komplety šatů s body NEXT a jeden velurový s trikem. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim. 1. Růžovo-bílé kočičkové fleesové šaty a body NEXT Původní komplet fleesových šatiček s kočičkou a body dl.rukáv. Šaty jsou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x set fleesové šaty s body NEXT

369 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Dva fleesové komplety šatů s body NEXT a jeden velurový s trikem. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim.

1. Růžovo-bílé kočičkové fleesové šaty a body NEXT
Původní komplet fleesových šatiček s kočičkou a body dl.rukáv. Šaty jsou kárované světlounce růžovo-bílé. Nádherná aplikace kočičky, ozdobné knoflíčky na náprsence a na ramenou. Zapínání vzadu na knoflíčky - celopropínací. Krémové bavlněné body s dlouhým rukávem, zapínání na 2 druky na rameni. Růžové obháčkované lemy. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Set je kupovaný nový, nošený krátce, jen asi 2x vyprané. Šaty i body jsou ve vynikajícím stavu, vzíté jen párkrát, be zvad, bez žmolků, heboučký flees.
PC 479 Kč sleva 80 Kč = 399 Kč

2. Kočičkové fleesové meruňkové šatičky a body NEXT
Původní komplet fleesových šatiček s kočičkou a body dl.rukáv. Šaty jsou proužkové meruňkovo růžovo-bílé. Aplikace kočičky je 3D, z jemné chlupatinky, s kapsičkou. Zapínání na knoflíčky na rameni. Bílé bavlněné body s dlouhým rukávem, zapínání na 2 druky na rameni. Za krkem obrázek kočičky. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Set je kupovaný nový, nošený krátce - pouze šaty, body je nenošené jen 1x vyprané. Šaty jsou ve vynikajícím stavu, vzíté jen párkrát, bez vad, bez žmolků.
PC 479 Kč sleva 110 Kč = 369 Kč

3. Růžové sametové srdíčkové šaty a triko ZIP ZAP
Nádherný set sametových šatiček a růžového trika. Šaty ze světlounkého veluru zdobené kraječkou. Zapínání za krkem na 2 druky. Triko je světle růžové ze silnější teplejší bavlny, zapínání na rameni na 2 druky. Značená velikost 6-9m, nositelné i déle. Šaty jsou teplejší, vhodné na jaro, podzim, zimu. Kupované nové, nošené krátce - vzíté párkrát. Vhodné i na slavnostní příležitost.
220 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    1. Růžové set: délka 41 cm, šířka průramky 25.5 cm. Body: délka 39 cm, šířka 24 cm, rukáv 27.5 cm. 2. Meruňkový set: délka 43 cm, šířka průramky 27 cm. Body: délka 38.5 cm, šířka 23.5 cm, rukáv 27.5 cm. 3. ZIP ZAP: Šaty: délka 40.5 cm, šířka průramky 28

  • 11. 12. 2022, 22:46

  • Zobrazení

    576

  • Oblíbené

    0

Kategorie