Zobrazit přihlášovací formulář

3x džíny pro holčičku NEXT

Administrace

3x džíny pro holčičku NEXT

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. 4x rifle pro holčičku, jedny NOVÉ. PRODÁNO 1. Růžové slim srdíčkové rifle NEXT Nádherné slimky - srdíčkové světle růžové rifličky. (Heart Pocket Skinny Fit Jeans) V pase regulace. Kapsy ve tvaru srdíček. Bavlna s elastanem (2%).…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x džíny pro holčičku NEXT

199 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. 4x rifle pro holčičku, jedny NOVÉ.

PRODÁNO 1. Růžové slim srdíčkové rifle NEXT
Nádherné slimky - srdíčkové světle růžové rifličky. (Heart Pocket Skinny Fit Jeans) V pase regulace. Kapsy ve tvaru srdíček. Bavlna s elastanem (2%). Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Rifle jsou kupované nové, nošené krátce, vynikající stav - jako nové. Na jaro nebo podzim, úžasné měkkoučké, doporučuji.
280 Kč

2. Rifličky s fialkovými výšivkami NEXT
Krásné světlejší džíny s fialovým zdobením. V pase regulace. Propracované, prošívání, výšivky, flitry. Zapínání v pase na druk. Měkká riflovina, lehce šisovaná. Nohavice mírně rozšířené. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Džíny jsou nošené, bez vad, v dobrém stavu, konce nohavic i kolena v pořádku. Vhodné pro holčičku téměř celoročně.
250 Kč

3. Srdíčkové rifle s regulací NEXT
Pěkné džíny s fialovým srdíčkem. V pase regulace, zapínání na knoflík. Světlá šisovaná pevnější riflovna. Vhodné na jaro i podzim. Zdobené nášivkami a flitry. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Rifle jsou nošené a prané, v dobrém stavu, bez vad.
229 Kč

PRODÁNO 4. NOVÉ Motýlkové rifličky NEXT
Nové krásné džíny s výraznou výšivkou motýlků. Výšivka vepředu na kapsičce, na nohavici a na zadní kapse. Světlější mírně šisovaná velmi měkká džínovina. V pase do gumy, zapínání na knoflík. Vepředu i vzadu kapsičky. Vhodné na jaro nebo léto, příp. teplejší podzim. Značená velikost 6-9m, nositelné déle. Kupované nové (outlet), nenošené, jen oprané. Velmi pěkné elegantní riflíky pro malou slečnu.
199 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    1. Růžové: d. 37 cm, pas šířka 21 cm. 2. Prošívané: d. 38 cm, pas šířka 20 cm (regulace). 3. Srdíčkové: d. 39 cm, pas šířka 21.5 cm. 4. Motýlkové: d. 37.5 cm, pas 21 cm.

  • 7. 4. 2023, 17:11

  • Zobrazení

    381

  • Oblíbené

    0

Kategorie