Zobrazit přihlášovací formulář

Estée Lauder Sensuous Nude parfém pro ženy - EDP

Administrace

Estée Lauder Sensuous Nude parfém pro ženy - EDP

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 25 Kč
************* S K L A D E M ************* Estée Lauder Sensuous Nude parfém pro ženy - EDP Parfemovaná voda pro ženy Estée Lauder Sensuous Nude si vás podmaní svojí tropickou a mazlivou podobou. Krotká a zároveň nespoutaná vůně, jež vám vydláždí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Estée Lauder Sensuous Nude parfém pro ženy - EDP

99 Kč
  • Popis zboží
************* S K L A D E M *************

Estée Lauder Sensuous Nude parfém pro ženy - EDP

Parfemovaná voda pro ženy Estée Lauder Sensuous Nude si vás podmaní svojí tropickou a mazlivou podobou. Krotká a zároveň nespoutaná vůně, jež vám vydláždí sladkou cestu bez konce. Smyslná kompozice plná nečekaného. Originální hřejivá síla, jíž můžete nést na svých ženských bedrech.

Lauder Sensuous Nude je parfemovaná voda pro ženy, u nichž jednoznačně vítězí bergamot, růžový pepř nebo konvalinky. Teplá esenciální stopa, která pronikne do vašich čichových smyslů. Užívejte si kouzla sicilských ingrediencí na bázi santalového dřeva. Vynikněte všude, kam přijdete.

Parfemovaná voda pro ženy Estée Lauder Sensuous Nude má působivý a uklidňující flakónek. Tvar koule s jemným vzorem působí hřejivým dojmem, stejně, jako esence skrytá uvnitř. Podlehněte harmonické volnosti a začněte si budovat tu pravou vonnou vizitku, kterou vám nikdo nevezme.

MINIATURKA PARFÉMOVANÉ VODY s rozprašovačem - VIZ FOTO - 4 ml

ÚPLNĚ NOVÁ - ČERSTVÁ - SKLADEM, ihned k dodání!
  • 3. 6. 2018, 14:23

  • Zobrazení

    179

  • Oblíbené

    0

Kategorie