Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská větrovka Loap Isli růžová kostka N.O.V.Á

Administrace

Dětská větrovka Loap Isli růžová kostka N.O.V.Á

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Dívčí nepromokavá větrovka Loap v prodlouženém střihu kabátku ochrání Vaše dítě před nepřízni počasí v přechodném období roku. Větrovka je propasovaná v pase v zadní části pružnou gumou. Dívčí kabát ISLI je díky zvoleným materiálům – Tecnosoft a zátěr…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská větrovka Loap Isli růžová kostka N.O.V.Á

250 Kč
  • Popis zboží
Dívčí nepromokavá větrovka Loap v prodlouženém střihu kabátku ochrání Vaše dítě před nepřízni počasí v přechodném období roku. Větrovka je propasovaná v pase v zadní části pružnou gumou. Dívčí kabát ISLI je díky zvoleným materiálům – Tecnosoft a zátěr DryTech – větruodolný a nepromokavý. Vodní sloupec kabátu je 3000 mm a prodyšnost 3000 g/m2/24h. Kabát má velmi dobré termoizolační vlastnosti a zároveň je dostatečně prodyšný. Švy jsou lepené a brání průsaku vody v místech sešití.
Kabátek je v dobře vyditelných moderních barvách, má propracované provedení, každá malá slečna v ní bude skvěle vypadat.
Rukávy mají raglánový střih a dají se stahovat pomocí suchého zipu. Spodní okraj bundy je elastický. Kabát je opatřen sérií reflexních prvků na hrudi a na zádech. Na bocích kabátu najdete 2 kapsy. Kabátek je nový s cedulkami. Vel. uvedena 86, ale je větší, dávám do 92.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    92

  • 16. 12. 2020, 6:53

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Domeček Lidl

Kategorie