Zobrazit přihlášovací formulář

4x podšité rifle NEXT, M&S

Administrace

4x podšité rifle NEXT, M&S

250 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1x nové, 3 nošené podšité rifle. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim i zimu. Prodej jednotlivě. 1. Ptáčkové podšité roll-up rifle NEXT Krásné vyteplené rifle s ptáčkem podšité červenou bavlnou. Roll-up ohrnovací nohavice. V pase regulace. Zn.vel. 3…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x podšité rifle NEXT, M&S

250 Kč
  • Popis zboží
1x nové, 3 nošené podšité rifle. Vhodné pro holčičku na jaro, podzim i zimu. Prodej jednotlivě.

1. Ptáčkové podšité roll-up rifle NEXT
Krásné vyteplené rifle s ptáčkem podšité červenou bavlnou. Roll-up ohrnovací nohavice. V pase regulace. Zn.vel. 3-6m, nositelné déle. Měkké teploučké. Nošené velmi krátce, vynikající stav, bez známek nošení - jako nové, krásná původní modrá barva. Velmi praktické teplé rifle pro malou holčičku.
399 Kč sleva na 345 Kč

2. Rifličky podšité bavlnou s kanýrkem NEXT
Nádherné džíny podšité světlou bavlnou. V pase do gumy. Prošívané, kapsičky. Ozdobný knoflíček - srdíčko. Nohavice jsou lemované ozdobným kanýrkem. Zn.vel. 3-6m, nositelné déle. Vynikající stav.
230 Kč

3. Podšité vyšívané rifličky Marks & Spencer
Nádherné vyteplené rifle s ozdobným prošíváním a výšivkami kytiček a srdíček. Měkká riflovina podšitá fialovou bavlnou. Zapínání v pase na cvoček, vzadu stažené do gumy. Pěkně propacované. Na ZD ozdobná vsadka z fialové vzorované látky. Znač.vel. 0-3m, ale jsou o dost větší, proto výjimečně přeřazuji do vel. 68. Nošené, vynikají stav.
169 Kč

4. NOVÉ Rifličky podšité NEXT
Nové džíny podšité růžovou bavlnou. Pružný pas z růžového úpletu, tkanička je jen na ozdobu. Zdobené růžovým a bílým prošíváním. V bocích skutečné kapsičky. Zadní kapsy jsou pouze naznačené prošitím - je to pohodlnějí pro miminko. Velmi měkké a pohodlné. Tmavší džínovna, mírně šisovaná. Znač.vel. 3-6měsíců, nositelné déle. Nové s cedulkou. Velmi pěkné klasické rifličky.
250 Kč sleva 51 = 199 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Ptáčkové: d. 34 cm, š. pas 19 cm (regulace).2. Kanýrkové: d. 32.5 cm, pas šířka 20.5 cm.3. Marks & Spencer:d.35 cm, pas 17 cm.4. Next nové: d.33 cm, š.pasu 20 cm.

  • 9. 8. 2023, 10:28

  • Zobrazení

    292

  • Oblíbené

    0

Kategorie