Zobrazit přihlášovací formulář

Pronájem chalupy v krásné přírodě

Administrace

Pronájem chalupy v krásné přírodě

1 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Pronájem chalupy v krásné přírodě v obci Rusava (nedaleko Bystřice pod Hostýnem). U tydenniho pobytu je cena 1990,-Kc (cervenec,srpen) a 1190,-Kč (duben,květen,červen,září,říjen) za noc za celou chalupu. V pripade pobytu pouze na vikend je cena 1590,-Kc…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pronájem chalupy v krásné přírodě

1 199 Kč
  • Popis zboží
Pronájem chalupy v krásné přírodě v obci Rusava (nedaleko Bystřice pod Hostýnem).
U tydenniho pobytu je cena 1990,-Kc (cervenec,srpen) a 1190,-Kč (duben,květen,červen,září,říjen) za noc za celou chalupu. V pripade pobytu pouze na vikend je cena 1590,-Kc za noc. V cervenci a srpnu jsou mozne pouze pobyty tydenni (so-so).

Zvlast se uctuje spotreba elektriny a dreva (tato castka ale nebyva prilis vysoka) a lazensky poplatek (u dospelych 18-65 let).

V cene je zahrnuta spotreba vody, celkovy uklid, povleceni (postele jiz mate povlecene), rucniky, toaletní potřeby (mýdlo, toaletní papír), drogistické potřeby (hubky na nádobí, jar, utěrky, úklidové potřeby). Pro děti je k dispozici dětská postýlka včetně lůžkovin, vanička, jídelní židlička a nočník. Muzete vyuzivat grill a ohniste, zahradni nabytek. U objektu je velka zahrada, kde muzete i parkovat. V letnich mesicich je k dispozici bazén a houpačky pro děti..

Počet osob je omezen na osm.
  • 26. 7. 2018, 17:16

  • Zobrazení

    464

  • Oblíbené

    0

Kategorie