Zobrazit přihlášovací formulář

Stavebnice CAT - šroubovací sada aut

Administrace

Stavebnice CAT - šroubovací sada aut

645 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Už jen velká herní sada, menší prodaná (označeno na posledních dvou fotografiích). K prodeji zůstala velká sada CAT 4v1. Vše jako nové, včetně návodu a originál krabice. Jde z ní sestavit servisní trak, míchačka, popeláři - malá samostatná autíčka či…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stavebnice CAT - šroubovací sada aut

645 Kč
  • Popis zboží
Už jen velká herní sada, menší prodaná (označeno na posledních dvou fotografiích).

K prodeji zůstala velká sada CAT 4v1. Vše jako nové, včetně návodu a originál krabice. Jde z ní sestavit servisní trak, míchačka, popeláři - malá samostatná autíčka či velký kolos. Součástí je pohyblivá figurka a nezbytný šroubovák. Vše je z pevného kvalitního plastu, nikde žádné ostré otřepy apod., velmi pěkné provedení. Šrouby nejdou volně vyndat, po vyšroubování zůstanou uchycené na odmontovaném dílu, takže je dítě nepoztrácí a nemá tak hračku na tisíc kusů, přehlednější pro zpětné smontování.

Krabice je dělaná s odklápěcím víkem ve stylu montážního kufru, ale snadno celé plastové víko od krabice odendáte, chtělo by nejspíš přilepit, aby plnilo funkci kufru, ale to už od koupě. Jinak vše bez vad, TOP STAV, minimálně hrané. PC 999,- Kč v hračkářství.
  • 8. 6. 2020, 18:44

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásná fleesová mikina Umbro
Skládací koloběžka 16/12''
Huňatá chlupatková mikina

Kategorie