Zobrazit přihlášovací formulář

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA S AKTOVKOU DISNEY FROZEN 7

Administrace

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA S AKTOVKOU DISNEY FROZEN 7

2 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Zvýhodněná školní sada s motivem Disney Ledové království obsahuje 7 kusů - školní aktovku, školní 1-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, svačinový box, sáček na přezůvky, zástěrku a kulatý penál. ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA DISNEY…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 7. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZVÝHODNĚNÁ ŠKOLNÍ SADA S AKTOVKOU DISNEY FROZEN 7

2 299 Kč
  • Popis zboží
Zvýhodněná školní sada s motivem Disney Ledové království obsahuje 7 kusů - školní aktovku, školní 1-patrový plně vybavený penál, sportovní láhev, svačinový box, sáček na přezůvky, zástěrku a kulatý penál.
ŠKOLNÍ ERGONOMICKÝ BATOH - AKTOVKA DISNEY FROZEN TEMBKL22
- Frozen školní aktovka, Disney licence, aktovka se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování, lehký, velmi odolný batoh se zipem, komora s přihrádkami pro snadné uspořádání interiéru + jedna vnitřní kapsa na zip, dvě prostorné boční kapsy - jedna na zip a jedna se síťkou na láhev s pitím, velká přední kapsa na zip, zesílené, nepromokavé dno, ergonomický, polstrovaný prodyšným materiálem, nastavitelné ramenní popruhy, hmotnost učebnic a sešitů rozložena rovnoměrně, pogumované držadlo, voděodolný, extrémně odolný materiál. Pod klopou je místo pro osobní údaje majitele. Aktovka je vybavena systémem Ergonomic bag, je vodotěsná.
Aktovka má anatomické tvarování, celkovou tuhost a odolnost. Rozměry: 38 x 29 x 17 cm, hmotnost: 1000 g, počet hlavních kapes - 1, počet doplňkových kapes - 2 vnější + 3 vnitřní. Licence Disney Frozen. Vhodná pro I.stupeň ZŠ.
ŠKOLNÍ 1-PATROVÝ PLNĚ VYBAVENÝ PENÁL S KLOPOU DISNEY FROZEN PWJKL22
- Vybavený penál s motivem Disney Frozen rozkládací obsahuje 3 chlopně, ve kterých jsou umístěny pastelky, fixy, 15 cm pravítko, 10 cm trojúhelník a ořezávátko. rozměry složeného penálu: 20,5 x 13,5 x 4,4 cm, rozložený : cca 54 x 20,5 cm. Penál je vyroben z vysoce kvalitních materiálů - 100% polyester, pevná látka.
SPORTOVNÍ LÁHEV DISNEY FROZEN 330ML BKL19
- Sportovní láhev na pití s pítkem v designu Disney Frozen, materiál: pevný plast, objem 330 ml, rozměry: výška 18cm, průměr láhve 6 cm. Vhodná k dodržování pitného režimu u dětí na cestu do školky, školy, na výlety, pikniky apod.
BOX NA SVAČINU DISNEY FROZEN S
  • 28. 3. 2018, 21:32

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie