Zobrazit přihlášovací formulář

BYT 2+KK PRODÁNO

Administrace

BYT 2+KK PRODÁNO

1 890 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2 + kk, os.vl., 39 m2 v centru Ostravy na rohu Masarykova náměstí, ul.Zámecká. Byt se nachází v 6.patře šestipodlažního domu s výtahem. Dům je po revitalizaci - plast.okna, fasáda, vstupní dveře na čip, nový výtah.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BYT 2+KK PRODÁNO

1 890 000 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme k prodeji zrekonstruovaný byt 2 + kk, os.vl., 39 m2 v centru Ostravy na rohu Masarykova náměstí, ul.Zámecká. Byt se nachází v 6.patře šestipodlažního domu s výtahem.
Dům je po revitalizaci - plast.okna, fasáda, vstupní dveře na čip, nový výtah.
Byt je po celkové rekonstrukci - nové elektroinstalace v mědi, nové omítky, srovnané podlahy a položené nové plovoucí, nová vodoinstalace i odpady, nové vstupní i interiérové dveře.
V obývací místnosti je instalovaná nová linka na míru s elektrospotřebiči (trouba, indukční varná deska, digestoř a myčka), LED podsvícení.
Koupelna je zděná, s prostorným sprchovým koutem, místem na pračku a s okýnkem (WC Geberit), bodové LED osvětlení + světlo nad zrcadlem.
Ve vstupní části bytu je prostorná vestavná skříň se zrcadlovými dveřmi. K bytu patří i prostorná sklepní kóje.
Celkově byt působí velmi čistě a vzdušně, nachází se na jednom z nejatraktivnějších míst v Ostravě - celé centrum dostupné pěšky.
Měsíční nájem je cca 2.300 Kč (včetně fondu oprav).
  • 8. 11. 2017, 19:02

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie