Zobrazit přihlášovací formulář

Stokke® Care™ přebalovací pult, barva walnut

Administrace

Stokke® Care™ přebalovací pult, barva walnut

4 490 Kč 14 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Stokke Care zvedá vaše dítě tak, aby vám bylo, navzdory změnám v čase, blízko. Vyšší poloha vašeho dítěte omezuje ohýbání, což zvyšuje pohodlí a snižuje námahu našich zad v oblasti kříže a ramen. Praktické úložné prostory, které lze umístit na obě strany…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stokke® Care™ přebalovací pult, barva walnut

4 490 Kč
  • Popis zboží
Stokke Care zvedá vaše dítě tak, aby vám bylo, navzdory změnám v čase, blízko. Vyšší poloha vašeho dítěte omezuje ohýbání, což zvyšuje pohodlí a snižuje námahu našich zad v oblasti kříže a ramen. Praktické úložné prostory, které lze umístit na obě strany a v jakékoliv výšce přebalovacího stolku Stokke Care, vám umožňují uložit a dosáhnout na přebalovací potřeby jako jsou pleny, ručníčky, krémy a zásyp. Zásuvky a poličky umožňují jednoduché dosažení všech potřeb pro přebalování, aniž byste ztráceli nebo opouštěli zorné pole vašeho dítěte.

Stokke Care je vybaven hygienickou voděodolnou matrací, která vašemu dítěti poskytuje bezpečný, suchý a nekluzký povrch.

S tím, jak vaše dítě z přebalovací jednotky vyroste, je možné Stokke Care proměnit na malý stolek, ideální pro dvě děti na hraní her, kreslení či malování. Stokke Care lze rovněž využít jako praktický stojan na CD, stolek na televizi nebo jakékoliv další kombinace, které vás napadnou. Později, po doplnění o rozšířenou desku stolu, lze Stokke Care rozšířit na větší psací stůl, který vašemu dítěti poskytne atraktivní a stabilní stůl pro čtení, psaní a vypracovávání domácích úkolů.

Technické parametry

Váha: 24 kg.
Rozměry: 75 x 106 x 67 cm (délka x výška x šířka).
Nosnost. do 15 kg.

PC 14 890Kč

Používaný cca 2 roky. Nese známky běžného užívání. Pouze osobní převzetí na Praze 5, Košíř
  • Značka

    STOKKE

  • Rozměry

    Rozměry: 75 x 106 x 67 cm (délka x výška x šířka).

  • 7. 1. 2018, 11:40

  • Zobrazení

    120

  • Oblíbené

    0

Kategorie