Zobrazit přihlášovací formulář

AKCE! konstrukční dřevěná stavebnice MontyTom

Administrace

AKCE! konstrukční dřevěná stavebnice MontyTom

1 890 Kč 2 930 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
VELKÁ SLEVA DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB. Velmi vhodný dárek k Vánocům. - další podrobnosti a fotografie budou doplněny. Dřevěná maxi stavebnice MontyTom je krásná, vkusná a zábavná montážní a konstrukční stavebnice. Je vhodná pro děti od 3let. Stavebnice je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 4. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

AKCE! konstrukční dřevěná stavebnice MontyTom

1 890 Kč
  • Popis zboží
VELKÁ SLEVA DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB.
Velmi vhodný dárek k Vánocům. - další podrobnosti a fotografie budou doplněny.

Dřevěná maxi stavebnice MontyTom je krásná, vkusná a zábavná montážní a konstrukční stavebnice.
Je vhodná pro děti od 3let. Stavebnice je velice variabilní a již ze základní sestavy se dá tvořit velké množství výrobků. Dětská fantazie nezná mezí, proto v příloze jsou návody jen na pár možností, ale jistě každé dítě vytvoří svůj vlastní výrobek. Veškeré součásti jsou složeny v uzavíratelné krabici, která slouží jako základna stavebnice (2 díly).
Z této stavebnice je možné postavit například dětský ponk na šroubování a práci pro malého kutila, pro holčičku jednoduchá kuchyňka nebo postýlka pro panenku. Snadnou montáží dítě sestaví třeba vláček, náklaďák, vrtulník, vozík a vše je pojízdné. Vzhledem k dostatečnému počtu doplňků, je možné sestavit dřevěné divadlo, prodejní stánek nebo jednoduchý pokojík pro malé panenky.
Stavebnice je intuitivní a velmi jednoduchá, i velmi malé dítě dokáže stavebnici využít. Zábava pro mladší sourozence je provlékat provázky dírkami jednotlivých dílů, navlékat kolečka na tyčky nebo napomáhat šroubovat a sestavovat staršímu sourozenci.
Stavebnice je zábavná pro celou rodinu. Je tvořena na principu Montessori hraček, rozvíjí motorické činnosti, logické myšlení, kreativitu.
Jedná se o interiérovou hračku (není voděodolná), ale při hezkém letním počasí je stavebnice ideální hračka pro zabavení skupinky dětí na zahradě
Stavebnice MontyTom je vkusná i dekorativní a vzhledem ke kvalitním materiálům a kvalitnímu zpracování může sloužit více generacím dětí v rodině.
V balení celkem 73ks.
  • Značka

    MONTYTOM

  • Rozměry

    rozměr zavřené dřevěné krabice 25x20x20cm

  • 2. 12. 2017, 22:50

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie