Zobrazit přihlášovací formulář

Spinner fotbal

Administrace

Spinner fotbal

90 Kč 130 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Co je fidget spinner? To je přátelé antistresová hračka, které je trendem poslední doby! Je to hračka pro všechny nenechavé ruce, kterou si můžete vzít kamkoli s sebou. Spinner si vezmete mezi dva prsty a třetím prstem ji roztočíte. Díky ložisku se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Spinner fotbal

90 Kč
  • Popis zboží
Co je fidget spinner? To je přátelé antistresová hračka, které je trendem poslední doby! Je to hračka pro všechny nenechavé ruce, kterou si můžete vzít kamkoli s sebou. Spinner si vezmete mezi dva prsty a třetím prstem ji roztočíte. Díky ložisku se spinner točí hodně dlouho a rychle. Účinky jsou uklidňující, rozptylující a antistresové. Tato malá hračka vám dokonce může pomoci přestat s kouřením, protože díky ní zaměstnáte ruce.

Velký hit posledních měsíců nejen mezi dětmi, ale i mezi dospělými - to je fidget spinner. Tento vám navíc nabízí tříbarevné LED osvětlení, které se dají jak přepínat tak vypnout, čímž se odlišuje od klasických spinnerů. Pomůže vám uvolnit se během stresových situací a má dobrý vliv na psychické a mentální zdraví. Velmi vhodný je také pro hyperaktivní děti na zklidněni jejich elánu.
  • 12. 11. 2017, 7:30

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie