Zobrazit přihlášovací formulář

Encyklopedie Obrazový atlas železnice

Administrace

Encyklopedie Obrazový atlas železnice

299 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 67 Kč
Nová, zbytečně nám leží ve skříni, tak posíláme dál. z r. 2011. 304 stran. Pevná vazba. Nákupní cena byla 800Kč, i teď se cena takto pohybuje. Tento nádherně ilustrovaný Obrazový atlas Železnice představuje fascinující svět železnice. Každého fanouška…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Encyklopedie Obrazový atlas železnice

299 Kč
  • Popis zboží
Nová, zbytečně nám leží ve skříni, tak posíláme dál. z r. 2011. 304 stran. Pevná vazba. Nákupní cena byla 800Kč, i teď se cena takto pohybuje.
Tento nádherně ilustrovaný Obrazový atlas Železnice představuje fascinující svět železnice. Každého fanouška železnic potěší panoramatické zachycení tras kolejí v podivuhodných krajinách, přehledné a podrobné mapy, zajímavé informace z oblasti techniky, designu, architektury a historie i popisy nejatraktivnejších lokomotiv a nejkrásnějších a nejdůležitějších tratí po celém světě. Zvláštní bohatě ilustrované kapitoly poskytují navíc zajímavé informace o vývoji lokomotiv, o vlacích, které se proslavily v literatuře a filmu, o mistrovských výkonech při stavbě mostů, viaduktů a tunelů... Od prvních parních lokomotiv k moderním vysokorychlostním vlakům, od alpských tratí až po rychlovlak Šinkanzen na lince Tókajdó-Sanjó... Tato kniha se stane nepostradatelná pro každého milovníka železnic!
  • 17. 8. 2020, 10:04

  • Zobrazení

    14

  • Oblíbené

    0

Kategorie