Zobrazit přihlášovací formulář

Stokke Table Top - jídelní tác

Administrace

Stokke Table Top - jídelní tác

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 120 Kč
Použitý, ale v pěkném stavu. Po jednom dítěti. Na průhledném tácu, trošku škrábanečky, ale se šablonou nejsou tak vidět, šablony jsou trošku poškrábané, jedna na jednom místé trhlá, uvádím pro pořádek, zohledněno na ceně. Kapičkám se nevyhnete. Se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stokke Table Top - jídelní tác

350 Kč
  • Popis zboží
Použitý, ale v pěkném stavu. Po jednom dítěti. Na průhledném tácu, trošku škrábanečky, ale se šablonou nejsou tak vidět, šablony jsou trošku poškrábané, jedna na jednom místé trhlá, uvádím pro pořádek, zohledněno na ceně.
Kapičkám se nevyhnete. Se Stokke Table Top si dítě užije jakékoliv jídlo a vy si můžete být jisti, že malý nepořádek zůstane malým nepořádkem. Desku Stokke Table Top můžete snadno očistit, má vyvýšené okraje, což zabraňuje rozlití tekutin. Na podkladu drží pomocí přísavek.
Stokke Table Top má 4 barevné šablony, které jsou umístěny pod průhlednou deskou. Šablony můžete kdykoliv odstranit či vyměnit. Obrázky na šablonách však neslouží pouze pro zábavu, ale též pomáhají učit dítě např. čísla či barvy. Všechny barevné šablony byly vyvinuty ve spolupráci s pedagogy.
Stokke Table Top je perfektním místem, kde můžete zkoušet kreslit, malovat či jakkoliv jinak rozvíjet smysly dítěte.
Rozměr 48,5 x 38 cm.
  • 24. 8. 2018, 20:55

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie