Zobrazit přihlášovací formulář

Bunda s auty, autíčková VEL.86/92

Administrace

Bunda s auty, autíčková VEL.86/92

315 Kč 485 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
NOVINKA - Zimní chlapecká bunda s auty zateplená a podšitá flísem. Bunda je z pevného šusťáku, který je větru a vodě odolný. Tělo má podšité podšívkou v kvalitního silného flísu, v rukávech je podšívka hladká - šusťáková. Bunda je hodně zateplená. Bunda…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Bunda s auty, autíčková VEL.86/92

315 Kč
  • Popis zboží
NOVINKA - Zimní chlapecká bunda s auty zateplená a podšitá flísem. Bunda je z pevného šusťáku, který je větru a vodě odolný. Tělo má podšité podšívkou v kvalitního silného flísu, v rukávech je podšívka hladká - šusťáková. Bunda je hodně zateplená. Bunda má pás proti sněhu, spodní část bundy (pod sněhovým pasem) má hladkou podšívku, aby se na ní nedržel sníh. Bunda se zapíná na silný zip s táhlem, zip je celý podšitý a u krku končí v krytce. Kapuce má flísovou podšívkou, je odepínací, pod bradou ji lze sepnout a celý obvod lze regulovat. Bunda má dvě kapsy. Na předním díle je reflexní prvek. Rukávy jsou zakončené z poloviny gumou a mají regulaci na suchý zip. Spodní obvod lze upravit pomocí gumičky s olivkou. Zadní díl je prodloužený. Bunda je pěkná a praktická.
Rozměry: Vel.80/86: délka 38cm , zadní díl 40cm , šířka 2x 31cm , rukáv od krku 39cm, doporučuji pro vel.86.a hubenější dítě..MĚŘTE!!!
  • 15. 1. 2019, 16:11

  • Zobrazení

    30

  • Oblíbené

    0

Kategorie