Zobrazit přihlášovací formulář

Vložka Merino vlna

Administrace

Vložka Merino vlna

540 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Vložka pro vylepšení zateplení kočárků, fusaků, zavinovaček a autosedaček. Vyrobená z Merino vlny která je měkčí a jemnější než klasická vlna a díky svým vlastnostem je nejvhodnější pro děti. Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 1. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vložka Merino vlna

540 Kč
  • Popis zboží
Vložka pro vylepšení zateplení kočárků, fusaků, zavinovaček a autosedaček. Vyrobená z Merino vlny která je měkčí a jemnější než klasická vlna a díky svým vlastnostem je nejvhodnější pro děti.

Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček do autosedačky. Používá se také přímo do kočárků a autosedaček, kde vytváří bariéru mezi dítětem a chladným potahem kočárku, autosedačky. Může se použít jako podložka i jinde - v postýlce, při přebalování apod.

Merino vlna je velmi jemná a příjemná na dotek. Její vlákna jsou tvořena kreatinem a jsou jemnější a měkčí než klasická vlna. Jedná se o jeden z nejvhodnějších materiálů pro nejmenší děti. Vlákna vlny napomáhají udržovat dětskou pokožku v teple a suchu.

Díky tomuto materiálu je miminku vždy teplo právě tak, jak je potřeba. Pro ještě větší komfort je na rubové straně vložky protipotní mřížka ze 100% bavlny.

Přednosti Merino vlny

Přírodní termostat
Merino vlna používá absorbční a vydávající proces, aby ohřála nebo ochladila lidské tělo. To je důvod, proč má miminko v Merino vlně stále ideální teplotu - nepřehřívá se, ani mu není zima. Když je miminku horko, Merino vlna chladí, protože je pórovitá a propustná. Absorbuje pot a zbavuje se ho odpařováním. Tak vytváří na pokožce příjemný chladivý pocit a miminko se nepřehřívá. Merino vlna v chladném počasí hřeje, v horkém chladí.
Tyto vlastnosti Merina se však mohou projevovat individuálně, záleží i na dalších okolnostech, kdy je Merino používáno. Např. v opravdu vysokých teplotách, u příliš oblečených dětí, v uzavřeném prostoru...

Hřeje i když je vlhká
Hřeje, i když je vlhká – dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá.

Vysoká prodyšnost
Vysok
  • 15. 3. 2020, 19:44

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    1

Kategorie