Zobrazit přihlášovací formulář

Brigáda při MD , studiu, zaměstnání

Administrace

Brigáda při MD , studiu, zaměstnání

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Nabízím přivýdělek které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2009 a jsem maximálně spokojená. A dělám to i když jsem na mateřské :) Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala docela dlouho. Vyzkoušela jsem téměř vše, co se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Brigáda při MD , studiu, zaměstnání

  • Popis zboží
Nabízím přivýdělek které mám osobně odzkoušeny a prověřeny. Pracuji takto již od roku 2009 a jsem maximálně spokojená. A dělám to i když jsem na mateřské :)

Já osobně jsem příležitost k přivýdělku hledala docela dlouho. Vyzkoušela jsem téměř vše, co se nabízí na různých portálech, ale zůstala jsem jen u těch firem, kde opravdu vydělávám.

Původně jsem hledala manuální práci doma, ale přišla jsem o iluze a zbylo jen zklamání. Takováto práce doma je opravdu téměř nedostupná a proto jsem vyzkoušela to, co je dostupné, tedy MLM.

Vydělávám referenčním marketingem, tj. doporučováním a to formou inzerátů a přirozeně doporučuji všem známým. Nikomu nic nevnucuji - pracuji většinou přes internet. Potřebuji jen na trochu času denně, které věnuji aktualizaci inzerátů a odpovědím na maily, registracím nových partnerů a občasným objednavkám. Lidi se sami zajímají, protože zboží znají. Mám tedy navíc zisk z přímého prodeje.

Spolupracuji s firmou ESSENS (parfémy, přírodní léčebná kosmetika, potravinové doplňky).
Pokud máte zájem, napište si o podrobnější informace k jednotlivým nabídkám, ráda odpovím.


Pokud máte rádi vůně, budu ráda, když se připojíte
  • 10. 6. 2020, 16:58

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie