Zobrazit přihlášovací formulář

LUXUSNÍ AUTOSEDAČKA BÉBÉ CONFORT ISOFIX

Administrace

LUXUSNÍ AUTOSEDAČKA BÉBÉ CONFORT ISOFIX

990 Kč 7 254 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix Trojnásobný důkaz bezpečnosti. Autosedačka Iséos Isofix je zárukou univerzálního upevňovacího systému pro jednoduchou, rychlou a bezpečnou instalaci. To však není všechno. Jde rovněž o zajištění maximálního…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LUXUSNÍ AUTOSEDAČKA BÉBÉ CONFORT ISOFIX

990 Kč
  • Popis zboží
Autosedačka Bébé Confort Iséos Isofix

Trojnásobný důkaz bezpečnosti.

Autosedačka Iséos Isofix je zárukou univerzálního upevňovacího systému pro jednoduchou, rychlou a bezpečnou instalaci. To však není všechno. Jde rovněž o zajištění maximálního pohodlí pro Vaše dítě. Špičková technologie je zásadním průlomem ve světě bezpečnosti aut.

Bezpečnostní pás vozidla již není zapotřebí: upevňuje se přímo ke 3 pevným upevňovacím bodům Vašeho vozu. Výsledkem je, že autosedačka je dokonale bezpečná a pevně uchycená k zadnímu sedadlu. Při montáži autosedačky nehrozí už žádné riziko pochybení: vizuální ukazatele potvrzují správnou instalaci autosedačky. Univerzální systém Isofix, jednoduchá, rychlá a mimořádně bezpečná instalace. Pro vozy vybavené 3 upevňovacími body Isofix. Ochrana popruhů potažených absorpčním materiálem pro bezpečnější zajištění dítěte v případě nárazu. Rychlé utažení popruhu autosedačky pro lepší zajištění bezpečnosti dítěte. Materiály interiéru autosedačky jsou určeny k zajištění pohodlí dítěte s polstrovanými plochami v místech kontaktu s tělem: hlavou, zády a sedadlem.



Autosedačka byla kupována zcela nová tuším v r. 2014. Po 1 dítěti, běžně používána a prána viz. fotografie.

Pouze osobní převzetí na Praze 5 - Košíře

PC 7254Kč
  • 8. 2. 2019, 21:28

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    1

Kategorie