Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO® Friends - 41335 Mia a její domek na stromě

Administrace

LEGO® Friends - 41335 Mia a její domek na stromě

648 Kč 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pomoz Mii přeměnit stromový domeček jejího brášky na parádní místečko v parku pro všechny její kamarádky. Zabal Danielovy věci do skříňky na střeše, než odjede na univerzitu a s Miou pověste obrázky jejích přátel a rodiny. Vyšplhej se po síti do druhého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO® Friends - 41335 Mia a její domek na stromě

648 Kč
  • Popis zboží
Pomoz Mii přeměnit stromový domeček jejího brášky na parádní místečko v parku pro všechny její kamarádky. Zabal Danielovy věci do skříňky na střeše, než odjede na univerzitu a s Miou pověste obrázky jejích přátel a rodiny. Vyšplhej se po síti do druhého patra a pomocí vodní pistole odežeň všechny nechtěné návštěvníky! Pak se sešoupni dolů po lanovce a navštiv Miinu králičí kamarádku Mimi v jejím domečku a dones jí mrkev.

Tato stavebnice LEGO® Friends Mia a její domek na stromě je plná funkcí a detailů, díky nimž Mia, její bráška a jejich přátelé zažijí spousty legrace. K dispozici je skládací žebřík, síť na lezení a lanovka pro přístup do druhého patra, vodní pistole, knížka plná tajemných příběhů, umělecké destičky, desková hra, pizza, sportovní vybavení, Miin skateboard a další. Obsahuje 2 mini-panenky a 2 figurky zvířat.
  • 28. 10. 2018, 7:13

  • Zobrazení

    117

  • Oblíbené

    0

Kategorie