Zobrazit přihlášovací formulář

NUNCAS UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK, VŮNĚ KVĚTIN

Administrace

NUNCAS UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK, VŮNĚ KVĚTIN

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ PROSTŔEDEK S VŮNÍ KVĚTIN Univerzální čistící prostředek pro veškeré omyvatelné podlahy a povrchy vašeho domova (včetně mramoru a plovoucích podlah). Jeho neutrální pH respektuje i nejjemnější povrchy a čistí bez odstranění…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 1. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NUNCAS UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK, VŮNĚ KVĚTIN

159 Kč
  • Popis zboží
UNIVERZÁLNÍ ČISTÍCÍ PROSTŔEDEK S VŮNÍ KVĚTIN

Univerzální čistící prostředek pro veškeré omyvatelné podlahy a povrchy vašeho domova (včetně mramoru a plovoucích podlah). Jeho neutrální pH respektuje i nejjemnější povrchy a čistí bez odstranění případného vosku. Díky vysoké čistící schopnosti (je čtyřikrát koncentrovanější než mnohé výrobky na trhu) důkladně čistí a zanechává podlahu hygienicky čistou zejména díky obsahu alkoholu. Jedním přetřením zajistí perfektní výsledek a nezanechává šmouhy. Navíc po umytí zanechá příjemnou a dlouhotrvající vůni.

Použití:

Přípravek Pavimenti Profumati se používá ředěný vodou a je určen pro každodenní mytí veškerých typů voskovaných i nevoskovaných podlah. Při použití přímo na hadříku je ideální k čištění umyvadel, obkladů a sanitárního vybavení. Používejte přímo na navlhčeném hadříku pro vertikální mytí koupelny, kuchyně nebo sanitárního vybavení bez oplachování. (dávkování je uvedeno na etiketě).

pH neutrální

Dovoz Itálie
  • Značka

    NUNCAS

  • Rozměry

    1 litr

  • 6. 4. 2018, 21:06

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie