Zobrazit přihlášovací formulář

LEGO® Minecraft™ - 21142 Iglú za polárním kruhem

Administrace

LEGO® Minecraft™ - 21142 Iglú za polárním kruhem

829 Kč 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Objevil jsi iglú a lední medvědici se svým mládětem při hledání potravy. Tahle úžasná základna má ruditovou pochodeň, pohodlnou postel, pracovní stůl a pec. Popadni svůj rybářský prut a nachytej si něco dobrého k snědku přímo z oceánu, potom využij své…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LEGO® Minecraft™ - 21142 Iglú za polárním kruhem

829 Kč
  • Popis zboží
Objevil jsi iglú a lední medvědici se svým mládětem při hledání potravy. Tahle úžasná základna má ruditovou pochodeň, pohodlnou postel, pracovní stůl a pec. Popadni svůj rybářský prut a nachytej si něco dobrého k snědku přímo z oceánu, potom využij své LEGO® Minecraft™ stavitelské dovednosti a vytvoř samostříl, který tě ochrání před sněžným kostlivcem, který číhá v ledové a sněhem pokryté krajině.

•? Obsahuje LEGO® Minecraft™ minifigurku Alex, figurku sněžného kostlivce a figurky lední medvědice a jejího mláděte. ? Stavebnice z kolekce LEGO® Minecraft™ obsahuje iglú v zasněžené krajině, strom, rostliny, vodní plochu s ledovými díly, a dekorativní prapor a samostříl. ? Pro přístup dovnitř iglú sundej střechu. Uvnitř najdeš ruditovou pochodeň, postel, pracovní stůl a pec. ? Popadni svůj diamantový meč a braň Iglú za polárním kruhem. ? Postav samostříl a zahaj obrannou palbu proti sněžnému kostlivci. ? Sleduj lední medvědici, jak dokáže stát na zadních! ? Mezi zbraněmi najdeš meč a luk. ? Mezi doplňky najdeš rybářský prut, 2 ryby, žebřík a truhlu. ? Popusť uzdu své představivosti – přestavuj stavebnici a vytvářej další a další modely LEGO® Minecraft™! ? Tato stavebnice pro kluky a holky obsahuje více než 275 dílků a je vhodná pro děti od 8 let. ? Měří přes 11 cm na výšku, 16 cm na šířku a 24 cm do hloubky.
  • 15. 9. 2018, 10:15

  • Zobrazení

    44

  • Oblíbené

    0

Kategorie