Zobrazit přihlášovací formulář

Kuchyňka pro děti Tefal Studio XL Smoby elektronic

Administrace

Kuchyňka pro děti Tefal Studio XL Smoby elektronic

2 255 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Nevíte, co by mohlo potěšit vašeho malého rošťáka nebo rošťačku, kteří se vám neustále motají pod nohama v kuchyni? Pořiďte jim vlastní kuchyňku, se kterou se budou moci dosyta vyřádit. Elektronická dětská kuchyňka Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuchyňka pro děti Tefal Studio XL Smoby elektronic

2 255 Kč
  • Popis zboží
Nevíte, co by mohlo potěšit vašeho malého rošťáka nebo rošťačku, kteří se vám neustále motají pod nohama v kuchyni? Pořiďte jim vlastní kuchyňku, se kterou se budou moci dosyta vyřádit. Elektronická dětská kuchyňka Tefal Studio XL Bubble Smoby s 34 doplňky je kuchyňka, která bude provázet cestou vaření každé šikovné dítě od 3 let. Kuchyňka pro děti má krásný vzhled v oranžovém provedení, díky jedinečnému francouzskému designu, kterému se dá jen těžko odolat. Dětská kuchyňka nabízí bohatou sadu doplňků: příbory, talířky, šálky, sklenice, slánka, pepřenka, rozličné kuchyňské nářadí, suroviny na vaření a potraviny.

Žádný strach z vaření a pečení
Lednička s otevíracími dvířky je výborný způsob, jak se každé dítě naučí uchovávat potraviny v chladu a nezapomínalo za sebou vždy zavřít dvířka. Hned nad ledničkou je umístěn dřez na mytí nádobí, ve kterém si dětičky po každém vaření mohou umýt talířky a příbory. Trouba se hodí dětičkám, které se rozhodnou upéct si nějakou dobrotu. Šikovná pánev s funkcí otáčení naučí malého kuchaře, jak se správně připravují palačinky a užije si s ní skvělou zábavu. Magický bublající hrnec s pokličkou po položení na sporák a zapnutí tlačítka začne napodobovat skutečnou vařící vodu, takže bude malý kuchař opravdu ohromen a přitom mu nehrozí žádné nebezpečí jako při skutečném vaření. O úložný prostor se postará skříňka s otevíracími dvířky a k tomu šikovný poličkový systém, kam si mohou dětičky odkládat suroviny, které budou chtít využít později. Děti využijí i espresso kávovar, který se nachází pod digestoří na přípravu chutné kávičky. Pod kávovarem se navíc nachází dávkovač sody nebo koly, i s charakteristickým zvukem při plnění Cric Cric.

Kuchyňka, která zabaví a naučí
Francouzští designé
  • Značka

    SMOBY

  • Rozměry

    Barva: oranžová

  • 12. 9. 2018, 21:41

  • Zobrazení

    2

  • Oblíbené

    0

Kategorie