Zobrazit přihlášovací formulář

Vonné vosky-voní bez zahřátí,kam položíte,tam voní

Administrace

Vonné vosky-voní bez zahřátí,kam položíte,tam voní

630 Kč 819 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
Kdo by nemiloval provoněný domov. Vonné vosky jsou velmi účinné, nádherně a intenzivně voní i bez zahřátí. Použití možné v aromalampách nebo bez rozehřátí položením do skříní, komod, automobilu, bot nebo do kabelky. Lze také dát do vhodné nádoby …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 2. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vonné vosky-voní bez zahřátí,kam položíte,tam voní

630 Kč
  • Popis zboží
Kdo by nemiloval provoněný domov. Vonné vosky jsou velmi účinné, nádherně a intenzivně voní i bez zahřátí. Použití možné v aromalampách nebo bez rozehřátí položením do skříní, komod, automobilu, bot nebo do kabelky. Lze také dát do vhodné nádoby (porcelánová nebo skleněná miska) a položit na topení.
Baleno v pěkné papírové krabici a celofánu. Vhodné jako voňavý dárek, zejména pro ženy. Voní opravdu úžasně – vřele doporučuji.
V balení je 30 různých vůní, které jsou extra balené v jednotlivých krabičkách. 30g a 8 kostiček od každé vůně. Dostatek vůní pro vás i ostatní. Krabičky jsou moc pěkné, stačí zabalit do celofánu s mašličkou a drobný dárek máte vždy při ruce a mezitím vám krásně provoní místo, kde bude čekat na svoji příležitost ?
100% rostlinný přírodní produkt bez obsahu nebezpečných látek. Složení palmový vosk + vonné esence.
Cena v přepočtu za 1 ks pouhých 21 Kč. Jednotlivě neprodejné - pouze celá sada.
Sada obsahuje tyto vůně:
růže, levandule, grep, divoká višeň, eukalyptus, skořice, meloun, kokos, vanilka, mateřídouška, káva, opium, jahoda, pomeranč, citrón, borůvka, santalové dřevo, litsea cubeba, antitabák, lípa, meduňka citrónová, mandarinka, brčál, cappuccino, jablko, zelený čaj, černý hrozen, malina, ledový vítr a konvalinka.
  • 17. 12. 2019, 8:50

  • Zobrazení

    50

  • Oblíbené

    0

Kategorie