Zobrazit přihlášovací formulář

Shiseido scrub

Administrace

Shiseido scrub

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
Zcela novy nevhodny dar kupovany v Douglas PC kolem 800kc Čisticí peeling pro muže Shiseido Men poskytuje pleti unikátní hloubkové čištění. Disponuje hned trojitým účinkem. Unavenou pleť čistí a navrací ji svěží a zdravý vzhled. Po aplikaci zanechává…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 9. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Shiseido scrub

500 Kč
  • Popis zboží
Zcela novy nevhodny dar kupovany v Douglas PC kolem 800kc
Čisticí peeling pro muže Shiseido Men poskytuje pleti unikátní hloubkové čištění. Disponuje hned trojitým účinkem. Unavenou pleť čistí a navrací ji svěží a zdravý vzhled. Po aplikaci zanechává pokožku obličeje posílenou a zbavenou veškerých nečistot, včetně škodlivého kožního mazu. 
Vysoce účinný hloubkový peeling kosmetické řady Men se nanáší 1 až 2x týdně. Dokáže vyhladit i velmi drsnou pleť a vrátit ji tím svěží vzhled. Účinně odstraňuje nevzhledné černé tečky. Výsledkem pravidelné aplikace je čistá, hladká a vysoce oživená pleť. Nanáší se na navlhčenou pokožku obličeje.

Účinky: poskytuje pleti hloubkové čistěníeliminuje hrubou pokožkuodstraňuje odumřelé kožní buňkyredukuje černé tečkynavrací pleti svěží a zdravý vzhledTyp pleti:

Čisticí peeling pro muže Shiseido Men je vhodný pro všechny typy pleti. 
 
Jak aplikovat: 
Používejte 1 až 2x týdně. Nanášejte na navlhčenou pokožku obličeje a krouživými pohyby jemně masírujte do pěny.  Nakonec důkladně opláchněte. Vyhněte se očnímu okolí. 
  • 8. 6. 2022, 7:32

  • Zobrazení

    78

  • Oblíbené

    1

Kategorie