Zobrazit přihlášovací formulář

EMULIPS Forte = IDEÁLNÍ váha, TRÁVENÍ+pevné ZDRAVÍ

Administrace

EMULIPS Forte = IDEÁLNÍ váha, TRÁVENÍ+pevné ZDRAVÍ

405 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 50 Kč
Emulips Forte mi nejenom pomáhá UPRAVIT ZAŽÍVÁNÍ (dokázal mi zastavit i křeče v břiše, které mi nastaly po nevhodném obědě), ale daří se mi s ním i HUBNOUT. Zkusila jsem mnoho přípravků na hubnutí, které prý "zaručeně fungují", ale nefungovaly na mně.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

EMULIPS Forte = IDEÁLNÍ váha, TRÁVENÍ+pevné ZDRAVÍ

405 Kč
  • Popis zboží
Emulips Forte mi nejenom pomáhá UPRAVIT ZAŽÍVÁNÍ (dokázal mi zastavit i křeče v břiše, které mi nastaly po nevhodném obědě), ale daří se mi s ním i HUBNOUT.

Zkusila jsem mnoho přípravků na hubnutí, které prý "zaručeně fungují", ale nefungovaly na mně. Až díky Emulipsu Forte jsem zhubla 4 kg za 14 dní a moje váha jde stále dolů.

Moc děkuji za tyto výrobky a již je doporučuji známým i neznámým lidem :-). Vím totiž, že opravdu pomáhají! Děkuji OKG za to, že je. Jana J., Mělník

Emulips Forte obsahuje MÁTU, HOŘEC, LÉKOŘICI... biologicky aktivní minerály: VÁPNÍK, ŽELEZO, HOŘČÍK, FOSFOR, DRASLÍK, SELEN, ZINEK a VITAMÍN E - silný ANTIOXIDANT.

Harmonizuje činnost trávicího traktu, který v současném civilizačním spěchu a stresu trpí a není většinou v optimální kondici. Při užívání v kombinaci s vlákninou napomůže upravování tělesné váhy.

50ml stojí 405kč, při užívání 3x denně vydrží na 3 týdny.
Balení 120ml stojí 810kč, při užívání 3x denně vydrží 2 měsíce!

Chcete ušetřit? Zeptejte se na slevovou kartičku, která je nyní ZDARMA! Ušetříte tak 150kč za registraci! Na větším balení EF ušetříte 251kč!
Petra Slámová, Nezávislý poradce (03-003322)
  • 31. 7. 2018, 12:23

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie