Zobrazit přihlášovací formulář

Ok Gel = LÉKÁRNIČKA z BYLINEK do kapsy.

Administrace

Ok Gel = LÉKÁRNIČKA z BYLINEK do kapsy.

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 50 Kč
"Dlouhá léta trpím zánětem spojivek. Kamarádka mi doporučila "kapky" - 1 kávová lžička OK Gelu do 1dcl převařené vlažné vody. Do očí si je kapu 1 měsíc a velice mi pomáhají! Děkuji. Jiřina Ř., Brno" OK gel vám pomůže uvolnit ucpaný nos při rýmě. Stačí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ok Gel = LÉKÁRNIČKA z BYLINEK do kapsy.

600 Kč
  • Popis zboží
"Dlouhá léta trpím zánětem spojivek. Kamarádka mi doporučila "kapky" - 1 kávová lžička OK Gelu do 1dcl převařené vlažné vody. Do očí si je kapu 1 měsíc a velice mi pomáhají! Děkuji. Jiřina Ř., Brno"

OK gel vám pomůže uvolnit ucpaný nos při rýmě. Stačí ho nanést na vatovou tyčinku a lehce si s ním vytřít nosní dírku. Krásně se vám uvolní. Můžete ho použít i jako sprej,či kapky,stačí ho smíchat s převařenou vodou a kapátkem kápnout do nosu či ho dát do rozprašovače např. po nasivinu,nebo jakém koliv spreji do nosu. krásně se vám v nosní dutině rozptýlí a uleví!
Mám s ním v tomto vlastní zkušenost u našich dětí. Holkám jsem nosík jak vytírala,tak i do něj kapala a na rýmu jim to skvěle zabralo. Hanka P.

OK Gel obsahuje 16 bylinek. Dezinfikuje a zklidní podrážděnou pokožku (při svědění, po štípnutí hmyzu, po holení apod.) a výrazně v ní stimuluje revitalizační procesy (např. při odřeninách či popáleninách). Dá se použít až na 37 potíží...vydrží až 2 roky.

Chcete ušetřit? Zeptejte se na slevovou kartičku, která je nyní ZDARMA!
Petra Slámová, Nezávislý poradce (03-003322)
  • 3. 8. 2018, 7:48

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie