Zobrazit přihlášovací formulář

3x letní šaty MARKS & SPENCER, NEXT

Administrace

3x letní šaty MARKS & SPENCER, NEXT

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Letní šaty. PRODÁNO 1. Oranžovo-stříbrné šaty M&S Nádherné široce kolové oranžové šaty na ramínka. Látka je bohatě zdobená stříbřitými tečkami. Živůtek je lemován krajkou s flitry. Vzadu je živůtek do pružné gumy, řasený, šaty se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x letní šaty MARKS & SPENCER, NEXT

300 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Letní šaty.

PRODÁNO 1. Oranžovo-stříbrné šaty M&S
Nádherné široce kolové oranžové šaty na ramínka. Látka je bohatě zdobená stříbřitými tečkami. Živůtek je lemován krajkou s flitry. Vzadu je živůtek do pružné gumy, řasený, šaty se oblékají přes hlavu. Sukně je podšitá spodničkou. S kanýrem, lemovaná ozdobnou krajkou. Značená velikost 12-18m. Nošené, ve vynikajícím stavu. Vhodné i na slavnostní příležitost. Šaty jsou princeznovsky točivé, velmi luxusní vzhled.
350 Kč

2. Barevné kytičkové šaty MARKS & SPENCER
Nádherné výrazné šaty s kytkovým motivem. Barvy: zelená, khaki, červená, růžová, tyrkysová. Na ramínka s žabičkovým živůtkem (pužný stažený do tenkých gumek), široký nabíraný kanýr. Jsou delší, kolové, točivé. Oblékají se přes hlavu díky pružnému živůtku. Značená velikost 12-18m. Nošené, bez vad, ve velmi dobrém stavu. Velmi slušivé, nepřehlédnutelné šaty pro holčičku na léto.
300 Kč

3 .Patchwarkové bavlněné šaty NEXT
Krásné bavlněné šatičky. Jsou z různých vzorů látky ve stylu patchwork. Vzadu celorozpínací na knoflíčky. Dají se nosit i jako tunika přes triko k legínám. Značená velikost 12-18m, jsou větší, nositelné mnohem déle. Šaty jsou kupované nové, nošené velmi krátce - vzíté párkrát, zcela bez vad, ve vynikajícím stavu.
340 Kč

4. Letní domečkové šaty NEXT
Letní bavlněné domečkové šatičky. V živůtků nabírané. Zapínání vzadu na knoflíčky. Knoflíky na ramínkách jsou odepínací. Šaty mají bavlněnou podšívku. Značená velikost 12-18m, nositelné déle. Šaty jsou nošené v dobrém stavu .
199Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Oranžové MS: délka 50 cm, šířka průramky 25.5 cm.2. Barevné MS: délka 53 cm, šířka průramky v klidu 25 cm3. Patchworkové: délka 49 cm, šířka průramky 28 cm.4. Domečkové: délka 48 cm, šířka průramky 28 cm.

  • 20. 5. 2023, 17:54

  • Zobrazení

    353

  • Oblíbené

    0

Kategorie